Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın TikTok fenomeni annesinin fotoğrafını paylaştı! İnterneti ikiye böldü
        1

        Rusya'nın Moskova kentinden İngiltere'ye modellik yapmak için giden 24 yaşındaki Elizaveta Gulyaewa, sosyal medya paylaşımıyla viral olmayı başardı...

        2

        Video paylaşım platformu TikTok'ta 300 bin, Instagram'da ise 200 bin takipçisi bulunan Gulyaewa, genlerini ebeveynlerinden aldığını gözler önüne sermek için, 45 yaşındaki annesi Maria ile olan fotoğrafını paylaştı.

        3

        Gulyaewa'nın “İnsanlar genç göründüğümü söylüyor fakat bir de anneme bakın” notuyla paylaştığı video 2.8 milyondan fazla izlenme aldı.

        4

        İnternet kullanıcıları kimin anne kimin kızı olduğunu karıştırdıklarına dair esprili yorumlar yaptılar.

        5

        Anne-kız, çoğunlukla kardeş sanıldı. Bazı kullanıcılar ise Liza'nın annesi ve yaşı konusunda yalan söylediğini öne sürdü.

        6

        TikTok'ta aldığı tepki karşısında şoke olan Rus model, annesinin bu kadar çok iltifat almasından memnun olduğunu söyledi ve şöyle dedi:

        7

        "Bu tepkiyi gerçekten beklemiyordum. Çünkü annemi böyle görmeye alıştım. Rusya'da çok güzel kadınlarımız var. Bu yüzden bizim için normal ama annem hakkında bu kadar çok iltifat duymak beni çok mutlu etti."

        8

        Elizaveta, annesinin güzelliğini günlük cilt bakımı ritüellerine, bol su içmesine ve sağlıklı yiyecekler tüketmesine borçlu olduğunu ifade etti ve ekledi:

        9

        "Annem her zaman kendine baktı. Her zaman farklı cilt bakım ürünleri kullanıyor, bol su içiyor ve sağlıklı besleniyor. Ayrıca görünüşünün bir parçasının iyi genlere sahip olmasından kaynaklandığını düşünüyorum."