Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil TOGG'un fiyatı açıklanan C-Suv modeli, iki farklı versiyona sahip olacak! TOGG özellikleri neler? - Otomobil Haberleri
        1

        Togg, ‘T10X’ adını verdiği ve akıllı cihaz olarak tanımladığı modelini iki farklı donanım seviyesi ve iki batarya seçeneğiyle ön siparişe sunduğunu açıkladı.

        2

        16-27 Mart tarihleri arasında Trumore dijital platformu ve www.togg.com.tr Togg web sitesi üzerinden ön siparişleri alınacak olan Togg T10X, 953 bin TL’den başlayan fiyat etiketine sahip olacak.

        3

        Fikri ve sınai mülkiyeti yüzde 100 Türkiye’ye ait küresel bir marka ortaya çıkarmak ve mobilite ekosisteminin çekirdeğini oluşturmak hedefiyle kurulan Togg, 2022 yılı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda seri üretim bandından indirdiği T10X’i kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor.

        4

        12,3 inç gösterge ekranı ve 29 inç bilgi-eğlence ekranından oluşan 41,3 inç uçtan uca ekran deneyimi, 8 inç dokunmatik kontrol ekranı, araç içi sosyal kamera, yüksek hızlı mobil internet ve wifi hot spot özelliğiyle Snapdragon® işlemcili dijital kokpit, T10X’de standart olarak sunuluyor.

        5

        T10X'in iç mekanında öne çıkan özelliklerden Meridian ses sistemi, kullanıcıların yolculuk deneyimini üst seviyelere çıkartmayı hedefliyor.

        6

        Kullanıcıların kişisel verilerini ve akıllı cihazın dijital güvenliğini blok zinciri teknolojisiyle sağlayacağını açıklayan Togg T10X, Avrupa pazarındaki otomobillerin güvenliğinin degerlendirildiği bağımsız Euro NCAP programının tüm testlerinden en yüksek seviye olan 5 yıldızı alacak şekilde tasarlandı.

        7

        Togg'un iç mekanında dikkat çeken detaylardan bir diğeri de kablosuz şarj özelliğine sahip olan saklama alanı.

        8

        T10X, trafik işareti algılama sistemiyle birlikte çalışan dur-kalk fonksiyonlu akıllı adaptif hız sabitleyici ve akıllı şerit takip sistemi & şeritten ayrılma ikazıyla birlikte 2. seviye otonom sürüşü kullanıcılarına sunuyor. T10X Türkiye’de ve sınıfında ilk kez “yoğun trafik pilotu” asistan özelliğini sunarak kullanıcıların 15km/saat hıza kadar olan yoğun trafikte ellerini direksiyondan ayırıp T10X’in kontrolünde ilerlemelerini sağlamayı hedefliyor.

         Bir ırk geliştirdik!
        Bir ırk geliştirdik! Haberi Görüntüle
         Emina’nın fanları Demet’i korkuttu
        Emina’nın fanları Demet’i korkuttu Haberi Görüntüle
        Haberi Hazırlayan: Anakhanım Nasıblı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ