Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor transferde kesenin ağzını açıyor! 8 nokta atışı transfer... - Trabzonspor haberleri - Trabzonspor Haberleri

        Teknik direktör Nenad Bjelica´nın raporu doğrultusunda transfer startını veren bordo mavili takımda hem ayrılacak oyuncular planlanırken, gelecek oyuncular için de görüşmeler başladı.

        KAMPTAN ÖNCE TRANSFERLER BİTECEK

        Başkan Ertuğrul Doğan, Bjelica´nın raporu doğrultusunda hafta başı görüşmelere başladı. Planlama doğrultusunda sağ ve sol bek, 2 stoper, 1 ön libero, 1 merkez orta saha, 1 kanat ve 1 santrfor olmak üzere 8 transfer yapılması planlanırken, transferlerin büyük bir bölümünün kamp dönemine kadar yetiştirilmesi planlanıyor.

        REKLAM

        FORVET İÇİN İLK ADAY PETKOVIC

        Hırvat ekibi Dinamo Zagreb´in 28 yaşındaki forveti Bruno Petkovic bordo mavili takımın hücum transferindeki ilk adayı. Takımıyla 1 yıl daha sözleşmesi olan Hırvat futbolcu için başkan Doğan ilk girişimini yaptı ve beklemeye geçti.

        ORSIC VE DOVBYK GÜNDEMDE DEĞİL

        Transfer dönemlerinde adı Trabzonspor ile anılan Ukraynalı forvet Artem Dovbyk´in gündemde olmadığı ve Trabzonspor'un transfer teklifinde bulunmayacağı öğrenildi.

        Öte yandan İngiltere Premier Lig ekibi Southampton forması giyen kanat oyuncu Mislav Orsic´in de menajerler tarafından bordo mavili kulübe önerildiği ancak bordo mavili kulübün yüksek maliyeti nedeniyle oyuncu için girişimde bulunamayacağı gelen bilgiler arasında.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ