Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Son Dakika: Trabzonspor'dan flaş karar! - Trabzonspor Haberleri

        Süper Lig’de üst üste aldığı kötü sonuçların yanı sıra ekonomikanlamda da oldukça sıkıntılı bir dönemden geçen Trabzonspor’dadün taşlar yerinden oynadı.

        İlk olarak FIFA’dan gelen haberle sarsılan Bordo-Mavililer, geçen sezon başında Slovakya’nın Trencin Kulübü’nden kadrosuna kattığı Matus Bero’nun 250 bin Euro’luk taksidinin zamanında ödenmediği gerekçesiyle süren davada suçlu bulunup 2018-19 sezonunun yaz döneminde geçerli olmak üzere transfer yasağı cezasına çarptırıldı. Fırtına bu kararı CAS’a taşıyacağını açıklasa da taraftarlar MedicalPark Stadı önünde yönetimi istifaya çağırdı.

        7-8 NİSAN’DA YAPILACAK

        Yaşanan bu gelişmeler üzerine acilen toplanan başkan MuharremUsta ve kurmayları, camiadan gelen baskılar üzerine olağanüstü genel kurula gitme kararı aldı.Trabzonspor Olağanüstü Genel Kurulu 29-30 Mart tarihlerinde, çoğunluk sağlanamaz ise 7-8 Nisan tarihlerinde yapılacak.

        Mevcut yönetimin devam edip etmeyeceğinin henüz belli olmadığı ancak asbaşkan Ahmet Çubukçu ile başkan yardımcısı Ali RızaEgemen’in bırakacağı belirtildi.Mevcut yönetimin görev süresi aralık ayında dolacağı için yeni yönetim de bu tarihe kadar görev yapacak.

        BİR ŞOK DA YANAL'DAN!

        Transfer yasağı haberiyle sarsılan Trabzon’a bir şok da eski hocası Ersun Yanal’dan geldi. Kulüpten 230 bin Euro gecikmiş alacağı bulunan ve sözleşmesinin haksız feshedildiğine dair Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’na dava açan Yanal, 1.3 milyon Euro tazminat almaya hak kazandı. Bu kararı Tahkim Kurulu da onadı.

        BETO SAVUNMASI: KARŞI TARAF BİLDİRMEDİ

        Trabzonspor, FIFA tarafında verilen transfer yasağını KAP’a bildirdi. Açıklamada “Borç ödenmiş olup, karşı tarafın ödemeyi FIFA’ya bildirmemesinden kaynaklı ortaya çıkan bu durumun düzeltilmesi içingerekli girişimler başlatılmıştır” denildi. Karadeniz ekibinin CAS’a başvuracağı bildirildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ