Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Trafik son dakika: İstanbul’da ara tatil sonrası trafik yoğunluğu yüzde 53!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Haftanın ilk iş gününde Maltepe D-100 Kara Yolu'nda 2022-2023 eğitim öğretim yılının birinci dönem 7 günlük ara tatilinin bitmesinin ardından trafik yoğunluğu yaşandı.

        TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

        İHA'da yer alan habere göre servis araçlarıyla okullarına giden öğrencilerin ve işlerine gitmek isteyenlerin yollara çıkmasının ardından trafik zaman zaman durma noktasına geldi.

        YÜZDE 53'E ULAŞTI

        İstanbul Büyükşehir Belediyesinin yoğunluk haritasına göre saat 09.20 itibarıyla trafik yüzde 53 olarak ölçüldü.

        REKLAM

        İŞTE YOĞUN OLAN GÜZERGÂHLAR

        AA'da yer alan habere göre Avrupa Yakasında D-100 kara yolu Haliç Köprüsü, Okmeydanı, Mecidiyeköy, Zincirlikuyu, Cevizlibağ ve Edirnekapıda trafik yavaş ilerliyor. Hasdal TEM bağlantı yolu ile Levent TEM Otoyoluna katılımda da çift yönlü yoğunluk yaşanıyor.

        Ortaköy sahil yolunda yer yer yoğunluk oluştuğu, Beşiktaş Meydanı ve Barbaros Caddesinde ise trafiğin yoğun olduğu gözleniyor.

        TEM Otoyolu Ankara istikametinde Esenyurt gişeler mevkisinde başlayan trafik Mahmutbey gişelere kadar yoğun şekilde devam ederken, E-5te ise Avcılar mevkisi Topkapı istikametinde ve bağlantı yollarında araç yoğunluğu dikkati çekiyor.

        Anadolu Yakasında D-100 kara yolu Edirne istikametinde Bostancıdan başlayan trafik yoğunluğu Avrasya Tüneli girişine kadar devam ediyor. Ankara istikametinde ise Göztepe-Küçükyalı arasında yoğunluk yaşanıyor.

        ACIBADEM MEVKİNDE YOĞUNLAŞMA

        TEM Otoyolunda Samandıra-Ataşehir arasında trafik ağır ilerliyor. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yönündeki trafik, Acıbadem mevkisinde yoğunlaşmaya başlayıp köprü girişine kadar devam ediyor.

        Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yönünde ise araç yoğunluğu Ümraniyede başlıyor.

        Şile otoyolunda Altunizade-Çekmeköy arasında yoğunluk yaşanıyor. Sahil yolları ile TEM bağlantı yollarında da yer yer trafiğin yoğunlaştığı gözleniyor.

        Pendik'te D-100 kara yolu Kaynarca mevkisi Ankara yönünde, D-100 kara yolu Tavşantepe mevkisinden Kadıköy yönüne yer yer araç yoğunluğu yaşanıyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ