Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: Tünelden geçen TIR'da yangın çıktı!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İzmir'de Bayraklı Tüneli'nde seyir halindeki TIR'da yangın çıktı. Oluşan yoğun duman nedeniyle tüneldeki araçlarda mahsur kalanlar ekiplerce tahliye edildi, dumandan etkilenen 26 kişi, hastanelere kaldırıldı

        DHA'nın haberine göre söndürme çalışmaları sürerken, tünel çift yönlü araç trafiğine kapatıldı.

        Bornova'dan Karşıyaka yönüne giden TIR'ın saat 11.00 sıralarında, Bayraklı Tüneli'nden geçerken lastikleri yanmaya başladı.

        Alevler kısa sürede TIR'ın dorsesini sardı. Tünelin içi dumanla doldu. Ekipler tüneli çift yönlü olarak trafiğe kapattı.

        REKLAM

        Karşıyaka yönünden gelen araçlar, trafik ekipleri tarafından yan yöne yönlendirildi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ediyor.

        26 KİŞİ DUMANDAN ETKİLENDİ

        Öte yandan TIR yangınında yoğun dumandan etkilenen, aralarında polis ve itfaiye görevlilerinin de bulunduğu 2'si çocuk, 26 kişinin hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

        Yangın, ekiplerin çalışması sonucu kontrol altına alındı. Tünel, Karşıyaka yönüne ulaşıma kapatıldı.

        İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ile İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne de olay yerine gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        BAŞKAN SOYER'DEN AÇIKLAMA

        İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de yangınla sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Başkan Soyer, "Çevreyolu Karşıyaka yönü, Bayraklı Tüneli içinde bir TIR yangınına itfaiye ekiplerimiz 13 araçla müdahale ediyor. İçeride dumandan etkilenen ve araçlarında mahsur kalan vatandaşlarımızın tahliyesine başlandı" ifadelerini kullandı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ