Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Türkiye'nin zaferi Hırvat basınında geniş yer buldu: Utanç verici! - Son Dakika Spor Haberleri - Futbol Haberleri
        1

        A Milli Takımımızın Hırvatistan'ı deplasmanda mağlup etmesi, Hırvat basınında geniş yer buldu.

        2

        VECERNJI: "UTANÇ VERİCİ"

        "Kötü bir oyun ve utanç verici bir yenilgi! Sağlam bir oyunla ilk yarıyı önde kapatan Türkiye, Hırvatistan'a elemelerdeki ilk yenilgisini yaşattı. Hırvatistan maçın başında çok kötü görüntü verdi. Amaçsızca rakip kaleye gitmeye çalıştılar ama Türkler savunmamızı her bölgeden geçmeyi başardı. Kramaric ve Perisic'in eksikliği çok hissedildi."

        3

        HRT: "LIVAKOVIC'İN HATASI PAHALIYA MAL OLDU"

        "Hırvatistan hak ettiği yenilgiyi aldı! Opus Arena'da tamamen dolu tribünlere oynanan maçta Hırvatistan'ın gruplardaki ilk yenilgisi ağır oldu. Maça kötü başlayan Hırvatistan, ikinci yarıda daha iyiydi. Maçın kaderi Livakovic'in kalesini terk ederek büyük bir hata yapmasıyla çizildi. Montella ilk maçında müthiş bir galibiyetle görevine başlamış oldu"

        4

        INDEX: "ELEMELERDEKİ EN KÖTÜ MAÇ"

        "Livakovic'in feci hatası sonucu belirledi. Bu, Hırvatistan'ın elemelerdeki en kötü maçıydı. Dalic, maçın bu kadar az golle bittiği için mutlu olmalı! Artık üç puan gerideyiz ve bir maç eksiğimiz var. Türkiye, ataklarıyla maçın başında kalemizi tehdit etmeye başladı. İkinci yarıda daha somut bir oyun izlememize rağmen gol gelmedi."

        5

        24 SATA: "TAKIM TANINMAZ HALDEYDİ"

        "Üst üste iki Dünya Kupası'nda madalya kazanan Milli Takımın seviyesinin çok altında performans izledik. Takım ilk yarıda tanınmaz haldeydi, yedekler girince biraz toparlandılar ancak gol atmayı başaramadık."

        6

        DBEVNIK: "EN ZAYIF MAÇLARINDAN BİRİ"

        "İlk yenilgi ağır oldu! Modric, Kovacic ve Brozovic orta sahası şimdiye kadarki en zayıf maçlarından birini oynadı. Sadece Livakovic ve Gvardiol'ün savunmadaki başarısı öne çıktı. Artık goller puanlar ve hesaplamalar ön plana çıkacak"

        7

        Luka Modric, Türkiye'ye mağlup oldukları maçın ardından açıklama yaptı. Türkiye'nin kaliteli bir takım olduğunu söyleyen yıldız oyuncu, "Türkler bizi şaşırtmadı. Kaliteli bir takım olduklarını biliyorduk. Kaybettik, bazen bu tür kayıplar oluyor. İtiraf etmeliyiz ki rakibimiz bizden daha iyiydi." şeklinde konuştu.

        8
        9
        Haberi Hazırlayan: Özer Çak

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ