Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Üç Kuruş bu akşam var mı, yok mu? 2 Mayıs SHOW TV yayın akışı ile Üç Kuruş yeni bölüm ne zaman, hangi gün yayınlanacak? Üç Kuruş neden yok, fragmanı yayınlandı mı?
        1

        Sezonun en iddialı yapımlarıdan biri olan Show TV dizisi Üç Kuruş'un yeni bölümü günün hakkında en çok arama yapılan konularının başında geliyor. Peki, Üç Kuruş'un yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

        2

        ÜÇ KURUŞ BU AKŞAM YOK MU?

        İlgiyle takip edilen sevilen dizi Üç Kuruş, bu akşam Show TV'in yayın akışında bulunmuyor. Pazartesi günleri ekrana gelen ve bugün bayram arası dolayısıyla yayınlanmayacak olan dizinin yeni bölümünün 9 Mayıs Pazartesi günü izleyici ile buluşması bekleniyor...

        3

        'ÜÇ KURUŞ'UN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

        Kartal, Çetin sayesinde Konyalı'yı kurtarır fakat Çetin'i Baybars'ın yanında bırakmamakta kararlıdır. Bahar geçmiştekine benzer bir savaşın başladığını fark edince kaçmak yerine Kartal'ın yanında savaşmaya karar verir. Önce Ateş'i güvenceye alan Bahar, ardından zekice bir planla Kartal'a yardım etmek için harekete geçer. Kartal ve Efe tüm aileyi bir arada tutma mücadelesi verirken hiç beklemedikleri bir hamleyle karşılaşırlar.