Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Uğur Güneş: Arkadaşımın arkadaşı!
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Uğur Güneş (34), önceki akşam kendisi gibi oyuncu olan yakın arkadaşı Atilla Kılıç (42) ile birlikte Bebek'teki bir mekandan çıkarken objektiflere yansdı.

        Çifte gece boyunca sarışın bir güzel de eşlik etti. Flaşların patlamasıyla şok yaşayan oyuncular ve kız arkadaşı, mekana geri kaçtı.

        2

        Restoranın içerisinde yaklaşık 10 dakika kalan üçlü, taksinin gelmesiyle koşar adım mekandan çıktı. Atilla Kılıç, aracın ön koltuğuna, Güneş ve kız arkadaşı ise arka koltuğa geçti.

        3

        "ARKADAŞIMIN ARKADAŞI!"

        Sarışın güzel, görüntü vermemek için yüzünü gizlerken, camı açan Uğur Güneş ise basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

        Ünlü oyuncu, kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Hanımefendi arkadaşımın arkadaşı... Yanlış bir şey yazmayın!" açıklamasında bulundu.

        4

        Güneş, gazetecilerle sohbet ederken, otomobilin etrafını saran çiçekçiler ise oyunculardan para almak için gülleri aracın üzerine attı. Çiçekçiler gecenin sonunda oyuncularda 100 TL bahşiş aldı.

        5

        "İLİŞKİ DURUMUM; 'HAYIRLISI"

        Uğur Güneş, geçtiğimiz ay, "Aşk hayatınız nasıl gidiyor?" sorusuna, "Bekarım, şu an bir şey yok. İlişki durumum şu an; 'hayırlısı...' Doğru insanı bulduğum zaman neden olmasın..." şeklinde cevap vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ