Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlülerden koronavirüs paylaşımları - Magazin haberleri
        1

        Ünlü işletmeci Nusret, "Toplumun bir parçası olan tüm aileleri ve bireyleri etkileyen bu talihsiz olayın oldukça farkındayım. Dünya zor bir zamandan geçiyor ve toplumun bireyleri olarak bu zamanlarda birleşmek ve güçlü durmak zorundayız. Biz güçlüyüz ve daha güçlü geri döneceğiz. Savaşçılar olarak doğduk ve savaşçılar olarak kaldık, bununla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Toplum her zamanki gibi yenecek." dedi.

        2

        Oyuncu Çiğdem Batur ise, "Panik yok. Daha fazla dikkat ve daha fazla önlem var. “Bana bir şey olmaz”cılardan olmayın. Yaşadığımız dönemin şartları bunu gerektiriyorsa önce kendimizi sonra sevdiklerimizi korumak zorundayız. Yaşam koşullarımız bir süreliğine, biraz değişecek ama ilerleyen zamanlarda corona da basit bir grip olarak anılacak. Sabırlı ve sağduyulu olup yapmamız gerekenler listesine uyarsak Allah’ın izniyle bunu da atlatırız sağlıcakla..." ifadelerini kullandı.

        3

        Manken Özge Ulusoy tedbir almayanlara karşı isyanını dile getirdi. Ulusoy, "Etrafımda şapır şupur öpüşenleri ya uyarıyorum ya kötü bakışlar atıyorum. Yetkililer, hükümetimiz herkes uyarıyor. Neyi anlamıyoruz acaba? Başkalarının dikkatsizliği yüzünden herkesin zarar görmesini istemiyorum. Temastan kaçınmak böyle bir durumda ayıp değil, aksine bilinçlilik... Cahillik yapmayalım lütfen." mesajını paylaştı.

        4

        Şarkıcı Rober Hatemo ise maskeli fotoğrafına, "Zorda kalırsanız maske bulamazsanız pratik bir çözüm ıslak mendilden. Çabuk atlatmak için bir süre üzerimize düşen görevlerimizi yapmalıyız. Zorda kalmadıkça seyahat etme. Uzun ve sık el yıka. Kolonya ve dezenfektan sıvılar jeller bulundur yanında. Bağışıklığını yüksek tut iyi uyu. Yaşlılar bir süre acil işi olmadıkça dışarı çıkarmayın . Allah ulusumuzu korusun bence çabuk atlatırız." notunu düştü.

        5

        Enis Arıkan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamalarını eline kolonya sürerek izledi ve "Allahım sen bizi koru" dedi.

        6

        Türk sanat müziği sanatçısı Hilal Özdemir ise esprili bir paylaşımda bulundu: Virüse karşı gereken tüm tedbirleri aldım artık korona düşünsün.

        7

        Ünlü model Naomi Campbell da virüsün dünyaya yayılmasından sonra ciddi önlem aldı.

        Podyum dünyasının 49 yaşındaki yıldızı, Los Angeles'taki Tom Bradley Havalimanı'ndaydı.

        8

        Ünlü manken giydiği tulum, eldiven ve taktığı maskeyle virüsü ne kadar ciddiye aldığını gösterdi.

        9


        Campbell aldığı önlemi Instagram sayfasından paylaştı. Campbell yayınladığı karelere "Önce güvenlik" notunu düştü.

        10

        Paltrow da bu maskeli pozunu paylaşıp daha önce rol aldığı bir filmi hatırlatmıştı. Paris Moda Haftası'na giden Paltrow da maskeli bir pozunu Instagram sayfasında paylaştı.

        11

        Milano'dan Paris Moda Haftası için Fransa'ya giden Bella Hadid, uçakta çekilen bu fotoğrafını Instagram sayfasında paylaştı.

        12

        Selena Gomez de annesiyle çıktığı bir gezide çekilen maskeli pozuna sosyal medya hesabında yer verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ