Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Volkan Demirel ailesiyle tatilde - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Eski kaleci Volkan Demirel, eşi Zeynep Demirel ve kızlarıyla birlikte Bodrum'a gitti. Demirel, önceki gün ailesiyle birlikte Akyarlar'daki bir plajda objektiflere yansıdı.

        2

        Eşiyle sohbete dalan 39 yaşındaki Demrel, sıcaktan bunalınca kendini serin sulara bırakmaya karar verdi.

        3

        Kızları Yade ve Yeda ile birlikte denize giren eski kaleci, çocuklarıyla eğlendi.

        4

        Demirel, bir süre kızlarıyla oyunlar oynayıp, onlarla şakalaştı.

        5

        Zeynep Sever Demirel ise eşi ve çocuklarının aksine gün boyunca güneşlenmeyi tercih etti. Demirel, eşini ve çocuklarını plajdan izledi.

        6

        "VOLKAN İLE TANIŞMAK İSTEMEDİM"

        2009 Belçika Güzeli Zeynep Sever Demirel, eşi Volkan Demirel ile tanışma hikayesini geçtiğimiz yıl ilk kez anlatmıştı. Demirel, "Beni gördü, telefon numaramı istedi. Tabii ‘futbolcu’ denince orda geri adım attım. bir sene sonra Türkiye’ye geldim, görüştük Volkan kendini bana kanıtladı" açıklamasını yapmıştı.

        7

        Zeynep Sever Demirel şunları söylemişti:

        2009 yılında Belçika Güzeli seçildim. Ardından Kainat ve Dünya Güzellik yarışmalarına katıldım. Aslında Türkiye doğumluyum. Bu yüzden Türkçem daha iyi. 12 yaşımda ailem ile birlikte Belçika’ya taşındık, evlenene kadar da Belçika’da kaldık. Belçika vatandaşlığımız var, ailem orada yaşıyor.

        8

        Türkiye’ye gelme olayım tam bir romantizm. Evlendim ve Türkiye’ye taşındım. (gülüyor) Benim ablam Türkiye’de yaşıyor, biz de yaz ayları tatile Türkiye’ye geliyoruz. Lise öğrencisiyim o zamanlar… İstanbul’a geldiğim bir yaz arkadaşımızın doğum günü vardı tesadüf eseri Volkan da aynı mekanda ve çocuğu tanıyor.

        9

        Beni gördü, telefon numaramı istedi. Tabii ‘futbolcu’ denince orda geri adım attım. Ben Volkan’ı tanıyordum, bildiğim bir isimdi o yüzden istemedim. O zamanlar Facebook popülerdi oradan ekledi, MSN’den ekledi.

        Ben hala direniyorum falan… Taktik-maktik yok futbolcu olması gerçekten korkutuyor çünkü… Biraz zaman geçti, konuşmaya başladık. Ben bir sene sonra Türkiye’ye geldim, görüştük Volkan kendini bana kanıtladı. Bu şekilde başladı ilişkimiz. Şimdi 10 yılı geride bıraktık.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ