Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Volkan Konak, Ramazan Bayramı'nın ilk günü, (30 Mart'ı, 31 Mart'a bağlayan gece) Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin İskele kentindeki bir oteldeki konseri sırasında sahnede kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti.

Haberi Görüntüle

Volkan Konak önce İstanbul'da, ardında da Trabzon'da kılınan cenaze namazı sonrasına memleketi Maçka'da defnedildi.

Haberi Görüntüle

Volkan Konak'ın defnedilmesinden sonra kalp krizine geç müdahale edildiği, ambulansın da geç geldiği yönünde yorumlar yapıldı, tartışma yaşandı.

Ambulansın, otele geç geldiği yönündeki yorumlara Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı şu açıklamayla cevap verdi; "Saat 23.29’da ise 112 Komuta Kontrol Merkezi’ne çağrı yapılmış, çağrının hemen ardından Yeni İskele‘den hareket eden ambulans ve dahiliye uzmanı eşliğinde sağlık ekibimiz, saat 23.37’de, yani tam 8 dakika içinde olay yerine ulaşmıştır. Uluslararası acil tıbbi müdahale standartlarına göre değerlendirildiğinde ambulansın ulaşım süresi ideal bir süredir. Ekiplerimiz zamanında müdahale ederek, gerekli tüm tıbbi işlemleri tedavi protokollerine uygun olarak gerçekleştirmiştir."

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ