Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Wilshere ve Mina için yeni iddialar (Fenerbahçe transfer haberleri) - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'nin ilgilendiği Yerry Mina ve Jack Wilshere ile ilgili flaş iddialar ortaya atıldı.

        2

        Daily Mail, Fenerbahçe'nin İstanbul'a getirip görüşme yaptığı Wilshere'ın Premier Lig ekiplerinden West Ham United ile temasa geçtiğini bildirdi.

        3

        Habere göre; Wilshere, West Ham yöneticileriyle bir görüşme gerçekleştirdi. Wolwerhampton ve Everton'ın da İngiliz oyuncuyla ilgilendiği belirtilirken transferde en iddialı ekiplerin Fenerbahçe ve West Ham olduğu öne sürüldü.

        4

        İngilizlere göre Wilshere'ın Londra'da kalması İngiltere Teknik Direktörü Gareth Southgate'in radarında kalmasını sağlayacak.

        5

        MINA İÇİN EVERTON DEVREDE

        İngiliz medyası ve Goal ise Yerry Mina ile ilgili yeni bir iddia ortaya attı.

        6

        Barcelona'nın kiralık olarak göndermeyi planladığı Mina ile Fenerbahçe yakından ilgileniyordu. Ancak Everton'ın teklifi, işin rengini değiştirdi.

        7

        Everton, yeni teknik direktörü Marco Silva'nın isteği üzerine harekete geçti ve İngiliz kulübünün menajeri Marcel Brands, Barcelona yetkilileriyle masaya oturarak 24 milyon euro'luk bir teklif sundu.

        8

        Barcelona yönetiminin planları, Mina'yı yaklaşık 2 milyon euro'luk bir bedel karşılığında kiralama yönündeydi ancak Everton'ın yaptığı teklifte Katalan devi için oyuncuyu geri satın alma opsiyonunun da bulunmasıyla birlikte Barça cephesi bu teklife sıcak bakabileceği iddia edildi.

        9

        Everton ve Barcelona arasında önümüzdeki pazartesi günü son bir görüşme daha olacağı belirtildi.

        10

        İspanya'da ise Mina - Fenerbahçe dedikodularıyla ilgili ilginç bir haber yapıldı.

        11

        İspanyol gazeteci Alfredo Martinez, Fenerbahçe'nin Mina transferi için Barcelona'ya 30 milyon euro'luk bir teklif yaptığını öne sürdü.

        12

        Mina ile Liverpool ve Real Betis'in de ilgilendiği iddia ediliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ