Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yalı Çapkını'nın Pelo'su yazı erken getirdi! Buçe Buse Kahraman'ın bikinili pozlarına binlerce beğeni geldi!
        1

        STAR TV ekranlarında seyirciyle buluşan ve başrollerini Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterine hayat veren Buçe Buse Kahraman son dönemde adından sıkça söz ettiriyor.

        2

        Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Pelin karakteri sebebiyle sosyal medyada sık sık tepki gören Buçe Buse Kahraman, sosyal medya hesabında paylaştığı bikinili pozlarıyla sevenlerinden binlerce beğeni ve övgü dolu yorum aldı.

        3

        Buçe Buse Kahraman'ın 788 bin takipçili Instagram hesabından yayınladığı bikinili pozlarına 86 binin üzerinde beğeni ve 2300'ün üzerinde yorum geldi.

        4

        Dizide Afra Saraçoğlu'nun önüne geçtiği düşünülen ve sahneleri artırıldığı için tepki çeken Buçe Buse Kahraman'ın fotoğrafının altına sevenlerinden: "Ayırdın Seyran ile Ferit'i şimdi keyif yap tabi", "Abla tatilden dönme bence", "Çok güzelsin tatiline hep devam et" gibi yorumlar geldi

        5

        İşte Buçe Buse Kahraman'ın son pozları...

        6