Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yargı 44. bölüm full izle! Kanal D Yargı 20 Kasım 2022 son bölüm izle tek parça ve kesintisiz!
        1

        Yargı dizisi son bölüm izleme ekranı yeni bölümün yayınlanmasının ardından gündeme geldi. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin'in oturduğu, senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı “Yargı”, her pazar Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. İşte Yargı 44. bölüm özeti ve son bölüm izle bilgileri...

        2

        YARGI 44. BÖLÜM İZLE

        Yargı 44. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. Yargı son bölüm izlemek için Kanal D'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

        3

        YARGI 44. BÖLÜM ÖZETİ

        Serdar’ın ölümünün ardından herkes şoke olmuştur. Ilgaz bu cinayetin nasıl olduğunu çözmeye çalışırken Ceylin her şeyden habersiz, başı belada olan bir arkadaşının yardımına koşar. Ancak bir yandan da başta Aylin olmak üzere, ailesinin tuhaf davranışlarına bir anlam verememektedir.

        Yekta Serdar cinayetini yine kendi lehine çevirerek bu dörtlüye karşı yeni bir savaş açmaya hazırlanır ancak hayatını alt üst etmeye yetecek bir gerçeğin onu beklediğinin farkında bile değildir. Pars, Turgut Ali’den edindiği bilgiyle Rafet’in peşine düşmekte kararlıdır. Bir yandan da Derya’ya yardımcı olmaya çalışır çünkü Derya yeni davasında dişli bir avukatla karşı karşıya kalacaktır.

        Ilgaz da Ceylin de farklı gerçeklere ulaşmak için çabalarken, daha yeni kavuştukları huzurun da tadını çıkararak yaşamaya çalışırlar. Ancak öğrendikleri her yeni bilgi, onları geri dönüşsüz bir yıkıma doğru adım adım götürmektedir...

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ