Doğumgününüzle ilgili bilmediğiniz bir şey var!
Hollywood ünlülerinin astroloğu olarak nam salan Gahl Sasson'la (47) buluştuk. Astrolojiden kahve falına, doğum günü ritüeline; senkronizasyondan kabalaya pop-spiritüel meseleleri masaya yatırdık
ABONE OLGahl Sasson, “Madonna’nın astroloğu” olarak ünlenmiş ama aslında değil. Niye öyle ünlendiğini kendisi de bilmiyor ancak sıkı kabalist Madonna’nın onun kitaplarını okuduğu doğru. Birçok Hollywood yıldızına danışmanlık veriyor ama isimlerini asla paylaşmıyor, ağzı pek sıkı. Olsun. Türkiye’ye her gelişinde insanlar randevu almak için kuyruk oluyormuş diye duymuştum, doğruymuş meğer. Müthiş huzurlu bir adam, karşısındakine de huzur veren cinsten. Hikâyesini, astrolojiyi, bir ara bayağı beynimi kurcalayan doğum haritalarını aşma meselesini sordum, anlattı.
Her seansımın sonunda insanlara isimlerinin anlamını soruyorum çünkü çoğu zaman o ismin anlamını doğum haritasında görebiliyorum. Örneğin Türkiye’de “–han”, “-kan”la biten isimler var, eski dilde krallara verilen adlar ve bu kişilerin haritalarında güçlü bir Aslan vurgusu oluyor. Ya da ismini çiçeklerden alan kişilerin hayatında yolculuklara çok sık rastlanıyor. Aslında herkes, kendi ismini seçiyor.
Her ruh, doğmadan önce seçtiği ismi ebeveynine fısıldar. Bazen anneler “Bir rüya gördüm, çocuğumun adını şu koyacağım” ya da “Hayran olduğum aktörün ismini vereceğim” der ya, aslında bebeğin ruhu “Evet o aktörün ismini istiyorum!” der.