Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Adana'da fare tarafından ısırılan bir vatandaşın hastaneye başvurması sonucu Tarım Müdürlüğü'nden resmi yazıyla ''farenin bulunarak müşahede altına alınması'' istenildi.

Tarım Müdürlüğü de verdiği resmi yanıtta ''farenin küpe numarası ve eşkali belirtilmedi'' için müşahede altına alınamadığını belirtti.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Yumurtalık'taki Kemalpaşa Mahallesi'nde oturan Tahsin Gökler'i (65), evinde bir fare ısırdı. Fare ısırığı nedeniyle Yumurtalık'taki bir hastanede koruyucu aşı yaptıran Gökler, daha sonra İmamoğlu ilçesindeki yakınlarının yanına gitti.

Yumurtalık'ta kendisine verilen ikinci aşıyı da yaptırmak için İmamoğlu Devlet Hastanesine giden Gökler, doktorlara kendisini bir farenin ısırdığını söyledi. Bunun üzerine koruyucu aşı yapılan Gökler daha sonra hastaneden taburcu edildi.

Gökler'in rahatsızlığının ardından Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Bayazıt Yıldırım imzasıyla, Yumurtalık İlçe Tarım Müdürlüğü'ne ''Hastanemize fare ısırması şikayeti ile müracaat eden aşağıda adı soyadı ve açık adresi yazılı şahısa, aşı uygulaması başlatılmıştır. Şahsı ısıran farenin müşahede altına alınarak akıbetleri hakkında bilgi verilmesi hususunda gereğini arz/rica ederim'' yazılı resmi bir yazı gönderildi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ