Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yasemin Özilhan: Neşe kaynağım - Magazin haberleri
        1

        2011 yılında nikah masasına oturan Yasemin Özilhan-İzzet Özilhan çiftinin kızları Ela, 8 yaşına bastı. İkili, evde aile arasında organize ettikleri bir parti ile kızlarının doğum gününü kutladı.

        2

        "NEŞE KAYNAĞIM"

        Geçtiğimiz aylarda üçüncü kez hamileyken bebeğini kaybeden Yasemin Özilhan, kızı Ela ile birlikte çekilen karelerini takipçileriyle paylaştı. Pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan sosyetik isim, "İyi ki doğdun Ela... Canımın içi, neşe kaynağım... Seni çok seviyorum" sözleriyle kızının yeni yaşını kutladı.

        3

        "İKİ AYDA 24 KİLO VERDİM"

        Emine ve Eda adında iki kızı olan Yasemin Özilhan, "Hamileliğinizde kaç kilo almıştınız?" sorusunu, "55 kilo ile Emine’ye hamile kaldım. 74 ile doğuma girdim. İki ayda 24 kilo verdim. 50 kilo ile Ela’ya hamile kaldım. 62 ile doğuma girdim" şeklinde cevaplamıştı.

        4

        "EN ÇOK GELEN SORU"

        Ekranlardan uzaklaştıktan sonra sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Özilhan, boyunu ve kilosunu soran bir takipçisine, "En çok gelen soru... 1.73 cm ve 51 kilo" yanıtını vermişti.

        Sosyetik güzel, "Eşiniz İzzet Bey size nasıl hitap ediyor?" sorusunu ise, "Karım" diye yanıtlamıştı.

        5

        "FAN KRİZİ" KISA SÜRMÜŞTÜ

        İzzet Özilhan'ın, geçtiğimiz aylarda Ezgi Öcel isimli mankenin fotoğraflarını beğenmesinden sonra Yasemin Özilhan, eşini sosyal medya hesaplarından silmişti.

        6

        Ezgi Öcel, İzzet Özilhan'ın fotoğraflarını beğenmesini, "Yine başladı büyük fanım" notuyla sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ