Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Yasemin Sakallıoğlu: Çocukken çok çirkindim - Magazin haberleri
        1

        7 ay önce Burak Yırtar ile nikah masasına oturan komedyen ve oyuncu Yasemin Sakallıoğlu, İbrahim Selim'in YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Sakallıoğlu, çocukluk yıllarından beri komik olmanın kendisi için önemli olduğunu anlattı.

        2

        "ÇOK ÇİRKİN BİR ÇOCUKTUM"

        "Ben çok çirkin bir çocuktum." diyen Yasemin Sakallıoğlu, "Çocuğun çirkini olur mu?' demeyin, ben öyleydim çünkü. İnsanlar beni, 'Aman ne tatlı bir çocuk' diye sevmezdi. Ben de bundan dolayı sürekli taklit ve espri yapardım küçükken. İnsanlara da 'Komik mi?' diye sorup, onay alma ihtiyacı duyardım." ifadelerini kullandı.

        3

        "28 YAŞINDA KONSERVATUVARA BAŞLADIM"

        Konservatuvara 28 yaşında başladığını söyleyen Sakallıoğlu, "Annemin evlenmemi istediği zamanda ben konservatuvara girdim. 28 yaşında başladığım için biraz tuhaf bir durumda da kaldım. Sınıf arkadaşlarımın hepsi benden 10 yaş küçüktü." diye konuştu.

        4

        "ÇOK DELİKANLI BİR KADINIM"

        Ayrıca eşiyle evlenmeden önce toplantı yaptıklarını açıklayan ünlü isim, "Dedim ki; 'Biz sevgili olacaksak bu telefonda benim canımı sıkacak, senin flörtleşme ihtimalin olan, yarıda kalan, kenara koyduğun insanları sil.' Ben onun cep telefonundaki mesajlarına bakmam, sadece şifresini bilirim, girmem. Gerçekten çok delikanlı bir kadınım." dedi.

        5

        SÜRPRİZ NİKAH

        Öte yandan sosyal medyada paylaştığı videolarla fenomen olduktan sonra oyunculuğa adım atan Yasemin Sakallıoğlu, uzun süredir aşk yaşadığı Burak Yırtar ile mart ayında dünyaevine girmişti.

        6

        NİKAH ELBİSESİ BEĞENİLDİ

        Çift, pandemi sebebiyle ailesi ve şahitlerinin katıldığı bir organizasyon ile evlenmişti.

        Takipçileri nikah töreninde beyaz sade bir elbise giymeyi tercih eden Sakallıoğlu'nu beğeni yağmuruna tutmuştu.

        7

        NÜKHET DURU'YA BENZETİLDİ

        Hayranları tarafından Nükhet Duru'ya da benzetilen oyuncu, gelen güzel yorumların ardından konuyla ilgili esprili bir paylaşımda bulunmuştu.

        8

        "EN GÜZEL HALİM NİKAHIMA DENK GELDİ"

        "Yorumlarınızı okuyorum, çok teşekkür ederim." diyen Yasemin Sakallıoğlu, şunları söylemişti:

        Allah yüzüme güldü. 33 yıllık yaşamımda en güzel halim nikahıma denk geldi. İyi oldu, böyle olması güzel oldu. İyi yere denk geldi. Çoğunuz beni Nükhet Duru'ya benzetmişsiniz. Çok komik bir nikahtı. Bu nikahta yaşananları stand up gösterimde anlatacağım. Gösterimi yarım saat uzattım, sırf bunun için. Gerçekten çok komik bir nikahtı. Öyle asil göründüğüme bakmayın. Neler yaşadım o nikahta...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ