Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yaza damga vuran magazin olayları
        1

        SELEN GÖRGÜZEL'İN TABUTUN ÖNÜNDE FOTOĞRAF ÇEKTİRMESİ

        Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel, usta sanatçı Enis Fosforoğlu'nun cenazesinde tabuta sarıldı. O anlarda da eşi Hamdi Alkan Selen Görgüzel'in tabuta sarıldığı anları fotoğrafladı. Bu tartışılan anlar da objektifler tarafından kaydedildi.

        2

        Selen Görgüzel'in bu görüntüleri tepki topladı. Alkan kendisine gelen eleştiriler üzerine konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

        3

        Görgüzel şunları söyledi:

        Bugüne kadar hayatımı evladımı ailemi hiçe sayarak beni bir magazin figürü haline getirmeye çalıştınız ses etmedim...Hepinizle arkadaşlık dostluk ettim onların da işidir dedim! ama bu sefer olmadı çok canımı yaktınız hem de acım varken yaptınız hiç bir zaman affetmeyeceğim... Bu haberi yapan hem Allah katında hem de adalet önünde hesabını verecek!" ifadelerini kullandı.

        4

        Vicdansızsınız! Lanet olsun sizin magazin anlayışınıza! Benim canımı acımı sorgulayacak kadar kendinizi Allahlaştırmaya kalkıyorsunuz! Baba dediğim Enis abimi kaybetmişim yüreğim dağlanırken tabut başındaki fotoğraflarımı paylaşıp acımı şova döndüren sizsiniz!

        Bir de tabut başında poz verdi diye haber yapmışsınız yazık size! Eşimden ben rica ettim. Enis babamın tabut ve cenaze fotoğraflarını çek diye çünkü hayat Instagram'dan ibaret değil. Aile arşivi denen bir şey var. Acını sevincini özel sakladığın! Ben çekip bir yerde mi paylaştım? çeken siz! Haber yapan siz! Yerilen ben! Enis baba çok özür dilerim böyle saçma sapan bir magazin haberinde adın benim yüzümden geçtiği için!

        5

        ÖZCAN DENİZ İLE FEYZA AKTAN BOŞANDI

        Özcan Deniz ve Feyza Aktan çifti hakkındaki boşanma dedikoduları gerçek çıktı. Nisan ayında çocuklarını kucaklarına alan çift, anlaşmalı olarak boşandı.

        6

        Çağlayan Adliyesi'ne gelen çift, evliliklerini 15 dakikada sonlandırdı. Deniz ve Aktan, çocukları Kuzey için ortak velayet aldı.

        7

        Feyza Aktan ve Özcan Deniz konuşmama protokolüne imza attılar ve taraflar birbiriyle alakalı olumlu ve olumsuz açıklama yapamayacak.

        8

        Çift, boşandıktan kısa bir süre Bodrum'da el ele görüntülendi.

        9

        DEMET ŞENER EVLENDİ

        Demet Şener, 2005 yılında evlendiği İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanmıştı. Eski manken, geçtiğimiz aylarda işadamı Cenk Küpeli ile aşk yaşamaya başladı. Şener, haziran ayında da ikinci kez nikah masasına oturdu.

        10

        Küpeli'nin ailesinin nikaha katılmaması, Demet Şener hakkında, 'İstenmeyen gelin' haberlerinin çıkmasına neden olmuştu.

        11

        Küpeli konuyla ilgili şöyle konuştu:

        Anne ve babam, Demet ile tanışmadı. Ailem, biraz daha ağır hareket etmemizi istedi ama bizim bir an önce beraber yaşama isteğimiz ağır bastı. Benim isteğim ve ısrarım üzerine hızlı gelişti. En kısa zamanda ailemle Demet bir araya gelecek. Nikaha 3 gün kala anne ve babama söylemem onların tepkisini çekti. Anne ve babamın düğüne katılmaması bir burukluk getirdi. Annem 'Biraz ağırdan alın Demet'in ailesiyle tanışalım' dedi.

        12

        KENAN DOĞULU İLE BEREN SAAT ARASINDAKİ BOŞANMA DEDİKODULARI

        Kenan Doğulu ile Beren Saat, son zamanlarda sık sık ayrılık iddialarıyla gündeme geliyor.

        13

        Ayrılık iddiaları ilk olarak Beren Saat'in kendi doğum günü olan 26 Şubat'ta paylaştığı mesajla ortaya çıkmıştı. Instagram sayfasında siyah beyaz makyajsız bir fotoğrafını paylaşan Saat, altına şu notu düşmüştü:

        "Bugün bir yaşıma daha girdim! İnsanların yaş aldıkça ne kadar acımasız olabildiği gerçeğiyle; hepsinin aslında aynı kusursuz bebek olarak Dünya’ya geldiği bilgisi arasında bocalamaktayım. Bir yandan kolektif bir aşkta yüzdüğüm, bir yandan en yakınımda nefreti hissettiğim bu yaş günümde artık ağlamayı aşmış, gelene gülmekteyim. Ayak bastığım en karanlık doğum günüm olduğunu düşündüğüm anda Efe'yle şarkımız ‘Hero’ çalınca birden mutfaktaki radyoda, ruhuma yeniden ışık yayıldı. Bence hayatımın ikinci yarısı daha güzel olacak. Yaşamın benim için inci gibi sıraya dizdiği travmalardan sonra bunu bekliyor, bunu umuyorum. Bir direniştir yaşamak ve bir akıştır aynı zamanda; bir kabulleniştir, parçalanıştır, bütünlenerek yeniden doğuştur; bir serzeniştir yaşamak; ani bir yüzleşmedir, yeniden tanışmadır, yolun yarısında bastan başlamadır; deli derlercesine bir gülüştür; insan incitmemektir şahsi incinmişliklerinden ötürü; bir dinleyiştir vaaz vermeden, ikna oluştur sual etmeden; bir diz çöküştür eğilebildiğince ve fakat dimdik bir inanıştır da yasamak; öyle bir seviştir ki herkesi olduğu gibisine… İyi ki varsınız , iyi ki doğduk!”

        14

        Taraflar iddiaları yalanlasa da 4 yıldır evlilik yıldönümlerinde sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunan çift, 5. yıllarında sessizliğe gömüldü.

        15

        Saat'in vefat eden eski sevgilisi Efe Güray'ı anması dedikoduları da sık sık gündeme getirdi.

        16

        RAPÇİ'LERİN DİSS SAVAŞLARI

        Ezhel, Gazapizm ve Ben Fero gibi isimler, rap müzikte öne çıkan isimler olmaya başlarken, Norm Ender, "Mekanın sahibi" diss'iyle adeta rap dünyasını karıştırdı.

        "Birinin Amerikan özentisi rap’e, ‘Dur’ demesi gerekiyordu" sözleriyle, şarkısının ortaya çıkışını özetleyen Ender'e cevap, Ezhel'in LOLO'suyla geldi. Ancak bu diss, rap müzik tutkunlarını pek de tatmin etmedi.

        17

        Norm Ender'e başka bir çıkış da, Almanya'da yaşayan Türk asıllı rapçi Killa Hakan, Ezhel, Ceza ve Ben Fero, dörtlüsünden geldi. Bu şarkının daha önce yapıldığı ve bir diss olmadığını söylense de alevlenen tartışmanın üzerine bu parçanın çıkması atışmayı alevlendirdi.

        Ceza, Ezhel ve Ben Fero ile düet yapan rapçi Killa Hakan'ın Fight Kulüp şarkısı YouTube'da en çok dislike alan rap şarkısı oldu. Öte yandan şarkı hakkında sosyal medyada binlerce yorum yapıldı.

        Yeni albümünde Ceza, Ezhel ve Ben Fero gibi isimlerle düet yapan Killa Hakan sosyal medyada en çok konuşulan isimlerin başında geldi. Hatta ekibin Fight Kulüp şarkısı YouTube'da trend listesinde birinci oldu.

        Trend listesinde birinci ve aynı zamanda Twitter'da trend olan şarkı Youtube'da en çok dislike (beğenmemek) alan rap parçası oldu. Şarkının yayınlanmasının ardından 1 milyon dislike aldı.

        18

        REYNMEN'İN ELA'SI

        Reynmen lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş, geçtiğimiz aylarda "Derdim Olsun" adlı şarkısıyla sadece bir hafta içinde 30 milyon görüntülenmeyi geçmişti.

        19

        Reynmen'in yeni şarkısı 'Ela'ilk 10 dakikada 400 bin, 1 saatte 3 milyon ve 24 saatte ise 15 milyondan fazla 'tık' aldı. Toplam izlenme sayısı da 100 milyon geçti.

        20

        HADİSE VE EBRU POLAT'TAN 'ELA' DANSI

        Ela şarkısıyla son dönemin en çok konuşulan isimleriden olan Reynmen (Yusuf Aktaş) sosyal medya hesabı üzerinden "Düet yapacak kadın sanatçı aranıyor" mesajını paylaştı. Reynmen'in çağırısına Hadise'den yanıt gecikmedi. Ünlü şarkıcı, Instagram hesabı üzerinden yayınladığı dans videosuyla adeta sosyal medyayı salladı.

        21

        Hadise'den sonra Ebru Polat da aynı şarkıda dans etti. Polat'ın figürleri sosyal medyada gündem oldu.

        22

        KUBİLAY AKA - MİRAY DANER AYRILIĞI

        SHOW TV'nin fenomen dizisi 'Çukur'da 'Celasun' karakterine hayat veren Kubilay Aka, uzun süredir kendisi gibi oyuncu olan Miray Daner ile aşk yaşıyordu.

        23

        Ancak ünlü çiftten beklenmedik bir haber geldi. Sevilen çift yollarını ayırdı. Aka, ayrılık haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

        24

        Ünlü oyuncunun ayrılık mesajı sosyal medyada çok konuşuldu.

        25

        URAZ KAYGILAROĞLU İLE MELİS İŞİTEN BOŞANMA KARARI ALDI

        Uraz Kaygılaroğlu, kendisi gibi oyuncu olan Melis İşiten 2014 yılında nikah masasına oturmuştu. 2016 yılında kızları Ada dünyaya gelen ünlü çift boşandıklarını aldıklarını duyurdu.

        26

        Yaptıkları ortak açıklama ile anlaşmalı olarak boşanacaklarını söyleyen çift, boşanma nedeni olarak da görüş ayrılıkları olduğunu belirtti.

        İşte ünlü çiftin menajeri tarafından yapılan o açıklama:

        Saygıdeğer basın mensupları,

        Oyuncularımız Uraz ve Melis Kaygılaroğlu 2014 yılından bu yana evli bulunmaktadır. Evlilik birliği içerisinde geçen ve bugüne kadar gelinen süreç içerisinde her zaman birbirlerine sevgi ve saygı ile bağlı kaldılar. Evliliklerini kızları Ada ile taçlandırdılar.

        Tabii ki, her evlilikte olduğu gibi eşler arasında bazı konularda görüş ayrılıkları, anlaşmazlıklar olabilir. Yaşanan bu görüş ayrılıkları bir zaman sonra evliliğin sorunsuz ilerlemesi önünde bir engel teşkil eder hal alabilir.

        27

        Bugün gelinen noktada oyuncularımız ortak sürdürmekte olduğu hayatın temel prensiplerinde anlaşmazlıklar yaşamaktadır.

        28

        Yaşadıkları bu zor sürece, hassasiyetle anlayış göstereceğinize olan inancımız tamdır.

        29

        EMİR UYAR - ADRIANA LIMA BİRLİKTELİĞİ

        Bir dönem Metin Hara ile aşk yaşayan ünlü model Adriana Lima, Türk iş adamı Emir Uyar ile samimi şekilde görüntülendi. İkili, teknelerinden Mikonos'a inerken el ele objektiflere takıldı.

        30

        Üç gün Mikonos'ta tatil yapan ikili, aşk sorularına sessiz kaldı.

        31

        AHMET KURAL SEVGİLİSİYLE GÖRÜNTÜLENDİ

        Şarkıcı Sıla Gençoğlu ile mahkemelik olan oyuncu Ahmet Kural, geçtiğimiz akşam Kadıköy'de yeni sevgilisiyle görüntülendi. Koşar adımlarla oradan uzaklaşan ikilinin keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı.

        32

        Çift, muhabirlerin sorularına teşekkür edip hızlı adımlarla oradan uzaklaştı.

        33

        SILA'DAN AŞK AÇIKLAMASI

        Ünlü şarkıcı, SHOW TV'ye verdiği röportajda Amani ile aşk yaşadıklarını itiraf ederek, "Keyfim çok yerinde. Kendimi hiç bu kadar dinç hissetmiyorum. Güzel bir şey yaşıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        34

        Aşkın fotoğrafı, Sıla'nın bu açıklamasından kısa bir süre sonra ortaya çıktı. Sıla ve Hazer Amani'nin aynı karede yer aldığı fotoğraf sosyal medyada paylaşıldı.

        35

        BURCU ESMERSOY İLE BERK SUYABATMAZ BOŞANIYOR

        2018 yılının mayıs ayında evlenen Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz boşanıyor.

        36

        Esmersoy, Esin Övet'e yaptığı açıklamada, “Ben başka bir kadını hiç hissetmedim Esin. Başka bir erkek söz konusu bile olamaz. Çocuk meselesi hiç tartışma konumuz olmadı. Yani kısacası bunların hiç biri değil Esin olmadı, yürümedi. Birbirimizi yıpratmaya gerek yok” dedi.

        37

        BURAK İLE FAHRİYE TATİLE ÇIKTI, KARAN BEBEK GÖRÜNTÜLENDİ

        2017 yılında dünyaevine giren oyuncu çift, Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, Bodrum'da görüntülendi.

        38

        Çiftin, dört ay önce dünyaya gelen çocukları Karan'ın yüzü ilk kez objektiflere böyle takıldı.

        39

        SERDAR ORTAÇ İLE CHLOE LOUGHNAN BOŞANDI

        Uzun zamandır boşanacakları iddia edilen Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan cephesinden kötü haber geldi. Çift yollarını ayırdı.

        40

        İkili, 5 yıllık birlikteliklerini sonlandırdı. Serdar Ortaç bir konserinde, "Evlilik hakikaten iki tane ruh hastasının işi. Yani normal insan evlenemez abi. Olmaz yani. O yüzden bütün evli adamlara hitaben iki deli bir araya gelmemeli" dedi.

        41

        HARBİYE'DE HADİSE!

        Son dönemin en çok konuşulan şarkıcılarından olan Hadise, Harbiye'de sahne aldı. Ünlü şarkıcı, sahne performansı kadar kıyafetleriyle de konuşuldu.

        42

        Hadise'nin kıyafetleri, geçtiğimiz günlerde Antalya'da konser veren dünyaca ünlü yıldız Jennifer Lopez'in tercihlerine benzetildi.