Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Yer: İstanbuL Şişli İstikameti şaşırdı" 35 metre otobüs ile sürüklendi

        Şişli’de sabah saatlerinde meydana gelen kazada direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü önce bariyerlere çıktı, daha sonra seyir halinde olan özel halk otobüsüne takılarak yaklaşık35metresürüklendi.

        REKLAM

        İHA'nın haberine göre kaza, saat 08.00 sıralarında Şişli Piyalepaşa Bulvarıüzerindemeydana geldi. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen otomobil sürücüsü Piyalepaşa Bulvarıüzerinden seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle2tekerle bariyerüzerindesürüklenen otomobil yaklaşık20metregittikten sonra Çağlayan istikametine gitmekte olan Tahsin Özdemir yönetimindeki özel halk otobüsüne takıldı. Hızını alamayan otomobil, otobüsle birlikte yaklaşık 15metredaha gittikten sonra durabildi. Kazayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

        Seyir halindeyken içerisinde yolcuların olduğu otobüse takılarak sürüklenen otomobil sürücüsü vatandaşlar yardımıyla araç içerisinden çıkartıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan otomobil sürücüsü hastaneye kaldırılırken, otobüste bulunan yolcular kazayı yara almadan atlattı.

        ŞOFÖR O ANLARI ANLATTI

        Kaza sonrası soğukkanlılığını koruyarak otobüsü durdurduğunu belirten İETT şoförü Tahsin Özdemir, "Ben normal seyir halinde gidiyordum. Sanırım gideceği istikameti şaşırdı. Süratli olduğu için şaşırınca da bariyerlere çıktı. Kendisini20metrebariyerde sürükleyince otobüsün arka köşesine takıldı. Köşeye takılınca bir ses geldi. Benimle birlikte geldiği35metreoldu. O an bir şaşkınlık yaşadım. Yolcularda şaşkınlık yaşadı. Yolcular o anda ne yapacağını şaşırdı. Ben bile şaşırdım ne oldu ne yapacağım. Benim arkaya takıldıktan sonra20metrekendisi geldi. Sonra benim arka köşeye takılınca benimle birlikte beraber geldi. Ben vurduktan sonra sesi duyunca durdum. Zaten göründüğü gibi takılı kaldı. Bana takılı kalmasa zaten takla atar karşı şeride geçerdi" dedi.

        Kaza yapan araç olay yerinden kaldırılırken, polis kaza sonrası inceleme başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ