Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Yiğit Marcus Aral'dan Şevval Şahin paylaşımı - Magazin haberleri
        1

        Son dönemde açıklamaları ve pandemiye rağmen düzenlediği ev partileriyle gündeme gelen 2018 Türkiye güzeli Şevval Şahin, geçtiğimiz günlerde Sorgu Sual programına katıldı.

        2

        Programda kendisine yöneltilen, "İstiklal Marşı'nı biliyor musunuz?", "Atatürk’ün herhangi bir sözünü biliyor musunuz?" ve "Türkiye’de kaç coğrafi bölge var?" sorularına cevap veremeyen Şahin, zor anlar yaşadı.

        Bir ara stüdyodan ayrılan model, daha sonra sakinleşerek geri döndü.

        3

        Birçok soruyu yanıtsız bırakan Şevval Şahin, "Fahrettin Koca’yı tanıyor musunuz?" sorusuna "Pas" yanıtını verdi.

        Şahin'ın bu sorulara yanıt verememesi sosyal medyada gündem oldu.

        4

        Şevval Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral da sosyal medya hesabından birlikte çekilen karelerini yayınladı ve Şahin'e destek verdi.

        5

        31 yaşındaki Aral, gönderisine şu notu düştü:

        Aşkım... Bunu bil ki senden daha iyi, saf ve temiz ve kocaman kalbe sahip bir insanla tanışmadım, hayal de edemiyorum... İçindeki pozitif enerjiyle etrafını her zaman aydınlatmaya devam et...

        Yaşına göre çok olgunsun, cesaretli ve başarılısın. Maalesef bunu çekemeyen fesat gözlerden senin kültürünü, klasını, hayat felsefeni ve insanlara bakışını herkesin anlamasını beklemek zaten saçma olurdu.

        Seni her zaman sevmeye ve iyi ya da 'ehhh' günlerinde her zaman yanındayım. Benim için bu bir onurdur ve seni rencide etmeye ya da kırmaya çalışan mahlukatlar karşılarında beni bulacaklar.

        6