Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Zabıtalara ünlü oyuncu Hale Soygazi de yardım etti

        Havaların soğuması sebebiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Zabıta ekipleri soğukta kalan evsizlere yardım için harekete geçti. İstanbul genelinde sokakta kalan şahıslar, vatandaşların ihbarı üzerine zabıta ekipleri tarafından alınarakEsenyurtKıraç’ta bulunan barınma evine götürüldü.

        İHA'nın haberine göre, Beyoğlu Taksim Meydanı'nda çalışma yapan ekipler duraklara, banklara ve çeşmenin teknesi gibi yerlerde battaniyelere sarılarak yatan vatandaşları uyandırarak yardım etmek istedi. Sıcak bir ortam isteyen evsizler ekiplerin aracıyla barınma evlerine giderken, yardım talebini geri çevirenler ise ekiplerden ayrılarak gözden kayboldu. Çalışmalar sırasında ekiplere kendileri gelerek yardım isteyenler de barınma evinegötürüldü.

        HALE SOYGAZİ DEEVSİZ ŞAHISLA İLGİLENDİ

        Evsizlerden biri de Tophane’de bulunan tarihi çeşmenin taş teknesindeyatarken bulundu. Zabıtanın “Burada donacaksın. Gel seni barınma evine götürelim” demesi üzerine “Yarın para alacağım zaten sonra gideceğim” demesi dikkat çekti. Yaşananlar sırasında tarihi çeşmenin önünden geçen Yeşilçam’ın ünlü isimlerinden Hale Soygazi de şahsı görerek ekiplerin yanına geldi. Ünlü sanatçı, zabita ekiplerine yardım edip evsiz şahısla ilgilendi. Çeşmenin diğer bölümlerinde ise yine evsizlerin hazırladığı boş yatakların bulunduğu görüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ