Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Voleybolcu Zehra Güneş'in kardeşlerini görenler gözlerine inanamadı! Güneş kardeşlerin güzellikleri dillere destan! - Magazin haberleri
        1

        Instagram'da 2.3 milyon takipçisi olan başarılı voleybolcu Zehra Güneş, 23 yaşında ve gençlere örnek olan bir sporcu. Güneş, kariyerinin yanında sık sık özel hayatıyla da magazin gündeminde yer alıyor. Son olarak ünlü ismin kardeşleri ortaya çıktı. Meğer Zehra Güneş'in kendisinden küçük 2 kız kardeşi varmış...

        2

        Zehra Güneş, geçtiğimiz aylarda Fenerbahçeli Yarınlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Eren Dişli ile olan ilişkisini sonlandırmıştı.

        3

        Yılbaşı gününü Ebrar Karakurt gibi birçok voleybolcuyla birlikte geçiren Zehra Güneş'in o gün yanında kız kardeşleri de vardı. Ünlü sporcunun kardeşleri olduğunu bilmeyen takipçileri, Güneş Kardeşler'in güzelliğine şaşırdı.

        4

        İşte Zehra Güneş ve kardeşleri İrem Nur Güneş, Mina Güneş...

        5

        İREM GÜNEŞ

        Ortanca kardeş olan İrem Güneş, 2004 doğumlu ve Vakıfbank'ta pasör çaprazı pozisyonunda oynayan bir voleybolcudur ve boyu 1.88'dir.

        6

        MİNA GÜNEŞ

        Mina Güneş, ablaları gibi Vakıfbank Spor Kulübü'nde smaçör mevkiinde görev alıyor. Zehra Güneş'in küçük kardeşi Mina, 2006 doğumludur ve 1.82 boyundadır.