Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Seçim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları saat kaçta belli olur?
        1

        14 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimlerin ikinci tura kalması ve sandıkların kapanması ile seçim sonuçlarının açıklanacağı saate ilişkin araştırmalar yoğunlaştı. 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları Haberturk seçim sonuçları sayfası üzerinden takip edebileceksiniz. Peki, 2. Tur seçim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte, Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu 2023 seçim sonuçları oy oranlarının açıklanacağı tarih ve saat...

        2

        İKİNCİ TUR OY VERME İŞLEMİ SAAT KAÇTA BAŞLIYOR VE BİTİYOR?

        Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde oy verme işlemi tüm yurtta 28 Mayıs 2023 Pazar günü saat 08:00'de başladı ve 17.00'de sona erdi.

        3

        SEÇİM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        YSK'nın kararlarına göre saat 18.00'e kadar basın yayın organlarında seçimler ve sonuçlarına ilişkin haber tahmini ve yorum yapılması yasak olacak. Saat 21.00'den sonra ise bütün yayınlar serbest olacak, YSK bu saati daha erkene alabilecek.

        4

        İKİNCİ TUR SEÇİM SONUÇLARI HABERTURK.COM'DA OLACAK

        YSK, seçimlerin ilk turunda (14 Mayıs) seçim yasaklarının 18.30 itibarı ile sona erdiğini açıklamıştı. YSK'nın yayın yasağının kalkması ile beraber 2023 Seçim Sonuçları ve Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranları Haberturk.com Seçim Sonucu sayfasında olacak.

        TÜRKİYE GENELİ CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        5

        CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUCU İLE İL İL OY ORANLARI

        Tüm illerin 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları Haberturk.com'un Seçim Sonuçları ekranından canlı ve anbean takip edebilirsiniz. Hemen aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ilçe ilçe Seçim Sonuçları sayfasını görüntüleyebilir ve Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun aldığı toplam oy sayısı ile oy oranını görüntüleyebilirsiniz.

        İL İL CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ