Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon 20 Nisan Survivor SMS sıralaması! Exxen Survivor Ünlüler Gönüllüler SMS sıralaması ne oldu? Survivor kim elendi?
        1

        Survivor 2021'de gizli bir şekilde yemek yiyen yarışmacılar kervanına ünlü güreşçi İsmail Balaban da dahil oldu. Daha önce Batuhan, Aleyna Çalışkan ve Kalaycıoğlu, Dora, İlayda ve Hanzade yarışmada kural dışı bir şekilde yemek yeme girişiminde bulunmuştu. Son bölümde Acun Ilıcalı, İsmail Balaban'ın aldığı cezayı açıkladı. Peki Survivor'da kim elendi? Exxen Survivor Ünlüler Gönüllüler SMS sıralaması ne oldu? İşte merak edilen tüm detaylar...

        2

        İSMAİL BALABAN'IN CEZASI NE?

        İsmail Balaban'ın prodüksiyon ekibinden bir kişinin yemeğini yediği tespit edildi. Acun Ilıcalı "Ekibimdeki herkes ben demektir sen benim gözümün önünde baka baka yemek yemişsin anlamına gelir, bu kabul edilemez bir durum, buna göz yumamayız." dedi.

        Acun Ilıcalı "Bundan sonraki 3 oyunda oynamayacaksın. Bundan sonraki 3 yemek ödülünü yemiyorsun. Senin yaptığın hareketle, Batuhan, Hanzade ya da İlayda'nın yaptığı aynı şey değil. Ceza aynı olmamalı." dedi.

        3

        SURVİVOR ÜNLÜLER ELEME ADAYLARI

        İLAYDA, İSMAİL

        4

        GÖNÜLLÜLER ELEME ADAYLARI: DORA

        5

        VE REŞAT

        6

        SURVİVOR ÜNLÜLER VE GÖNÜLLÜLER SMS BİRİNCİSİ KİMLER OLDU?

        Ünlüler takımı SMS birincisi Sergen.

        Sergen "Survivor'da oyun kazanmak her şey değil bana göre. Bu fikrimin arkasında durmak istiyorum, İsmail abi demek istiyorum."

        İsmail "Bu açıklamaya anlam veremedim. Adada herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Hayırlısı olsun. Sağlık olsun."

        7

        Gönüllüler SMS birincisi Steven.

        Steven "Erkekler olarak kötü gidiyoruz. Söyleyeceğim isim umarım alınmaz, gitmez. Kalır da daha iyi mücadele eder, Reşat demek istiyorum." dedi.

        Reşat "Son zamanlarda performansımda bir şey yok, atışlarımda sorun var. Zor dönemler geçirdim. Sakatlıklar yaşadım. Hayırlısı olsun."

        8

        SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

        Survivor'dan elenen isim: REŞAT

        9