Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Gaziantep'te bugün (7 Şubat 2023 Pazartesi) okullar tatil mi? Gaziantep Valiliği kar tatili açıklaması! Bugün Antep'te okul var mı?
        1

        Yurt genelinde kar yağışı ile birlikte soğuk hava etkili olurken okulların durumu gündeme geldi. Gaziantep'te yaşayanlar, 7 Şubat itibarıyla kar nedeniyle okulların tatil olup olmayacağını araştırmaya başladı. Peki, "7 Şubat Salı Gaziantep'te okullar tatil mi, kar tatili olacak mı?" İşte MGM hava durumu ile Gaziantep Valiliği tarafından yapılan kar tatili açıklamaları...

        2

        GAZİANTEP'TE KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLUYOR!

        Gaziantep'e mevsimin ilk karı yağdı. Kentte gece saatlerinde başlayan kar yağışı, sabaha kadar etkili oldu. Kar kalınlığı kent merkezinde 5, yüksek kesimlerde ise 10 santime ulaştı. Hava sıcaklığının eksi 1 derece olduğu kentte, çevredekiler mevsimin ilk kar yağışını fotoğrafladı.

        Yağışla birlikte kentin tarihi kalesi ve parklarında güzel manzaralar oluştu. Yağış nedeniyle trafikte aksamalar yaşandı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı.

        3

        7 ŞUBAT PAZARTESİ GÜNÜ GAZİANTEP'TE OKULLAR TATİL Mİ?

        Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Tüm Türkiye’de okullarımızı 13 Şubat’a kadar 1 hafta tatil ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ