-
68 yaşındaki İbrahim Tatlıses, balkona hava almak için çıktığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.
Tatlıses, paylaşımına "Evden çıkmayın. Balkona çıkın, oturun. Ayva suyunu kaynatın, için. Şifa olsun" notunu düştü.
-
İBRAHİM TATLISES: EVDE KAL, GÜVENDE KAL
Bulmaca çözdüğü anları da yayınlayan Tatlıses, şu ifadeleri kullandı:
Bu zor süreci ben de sizler gibi evimde geçiriyorum. Lütfen sizler de evinizde kalın, güvende kalın. Ellerimizi bolca yıkamayı da unutmayalım.
-
72 yaşındaki Erol Evgin, evindeki resim atölyesinde çalışırken çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
Erol Evin, paylaşımına şu notu düştü:
-
EROL EVGİN: BU GÜNLER DE GEÇECEK
Evde kaldığımız bu günlerde yarım kalan resimlerimi tamamlıyorum. Sizler de hobilerinize sarılın; müzik dinleyin, film izleyin, kitap okuyun… Sanat herkese iyi gelir! Moralinizi yüksek tutun, 'Evde kal'ın. Bu günler de geçecek.
-
KADİR İNANIR: BAŞKA YER YOK
Koronavirüs (corona virüsü) sebebiyle kendisini evde karantinaya alan 70 yaşındaki usta oyuncu Kadir İnanır, sosyal medya hesabından maskeli bir fotoğrafını yayınladı.
İnanır, Amerikalı gökbilimci Carl Sagan’ın "Soluk Mavi Nokta" kitabındaki "Dünyamız, şimdiye kadar yaşama ev sahipliği yaptığı bilinen, tek gezegen. Türümüzün göç edebileceği başka bir yer yok..." satırlarını takipçileriyle paylaştı.
-
Son Dakika
-
Canlı Yayın
-
Keşfet
- Gündem
- Ekonomi
-
Dünya
- Spor
- Magazin
-
Gastro
-
Kadın
- Sağlık
-
Yazarlar
-
Yaşam
-
Çocuk
- Teknoloji
-
Kültür Sanat
-
Röportajlar
-
Kısayol
-
Grafik Haber
- Galeri
- Video
- Akıl Oyunları
-
Yerel Haberler
- Servisler
- Portallar
-
Hafta Sonu
- 7x24
-
Vefat
-
Künye
Copyright © 2020 - Tüm hakları saklıdır.
Habertürk Gazetecilik A.Ş.
Habertürk Gazetecilik A.Ş.
YORUMLAR