Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Güzel Sözler Kadınlar Günü mesajları ve sözleri 2022! Arkadaşa, sevgiliye, anneye ve eşe özel, anlamlı ve resimli Kadınlar Günü mesajları sözleri seçenekleri - 8 Mart mesajları
        1

        Tüm kadınların özel hayatta ve kamusal hayatta özgürce var olabildiği günlere erişmesi dileğiyle. Dünya Kadınlar Günü Kutlu olsun...

        2

        8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, saygıdeğer Türk ve Dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum.

        3

        8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini dile getirdikleri gündür. Dünya kadınlarının bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum.

        4

        Senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum. Kadınlar günün kutlu olsun sevgili annecigim...

        5

        Hiçbir kadının sadece kadın olduğu için ötelenmediği, emeğinin yol sayılmadığı, sesinin kısılmadığı günlere... 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun...

        6

        Hayatını ve geleceğini kendi elleriyle inşa eden tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun...

        7

        Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız, modern ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler başarmışlardır. Kadınlar gününüz kutlu olsun.

        8

        Dünyaya sizin gözlerinizden bakabilseydik, dünya daha güzel bir yer olurdu. Tüm kadınlarımızın, Kadınlar Günü kutlu olsun!

        9

        Doğumdan ölüme kadar her hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutlarım.

        10

        Senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum. Kadınlar günün kutlu olsun sevgili annecigim.

        11

        Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın.. Annemsin. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün Kutlu Olsun..Seni çok seviyorum.

        12

        Aşkım seni çok seviyorum! Kadınlar günün kutlu olsun.

        13

        Senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum. Kadınlar günün kutlu olsun.

        14

        8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum.

        15

        Yeri geldiğinde anne, yeri geldiğinde içten bir arkadaş bazen de değerli bir eş…Onlar bizim baş tacımız. 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlu olsun.

        16

        Mücevher gibidir, bir kadının gözyaşları. Onlar damladıkça, sizin değeriniz düşer. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü canı gönülden kutlarım.

        17

        Güneş yüzlü annem, ellerinden öperim. Kadınlar günün kutlu olsun.


        18

        Can dostum biricik arkadaşım 8 Mart Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun.