Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Aile dizisi final mi yapıyor, 2. sezon olacak mı? Show TV Aile dizisi finalde neler yaşanacak?
        1

        Ay Yapım’ın Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’yı uzun zaman sonra Show TV ekranlarında seyircisi ile buluşturan yeni özgün dizisi ‘Aile’nin sezon finali için geri sayım başlamış durumda. İşte, merakla beklenen söz konusu sezon finalin yaşanacaklar ve yeni sezon tarihine dair bilgiler...

        2

        AİLE DİZİSİ SEZON FİNALİNDE NELER OLACAK?

        Aslan’ın Devin’in hamile olduğunu öğrendiği tanıtımda ikili büyük bir mutluluk yaşıyor ve Aslan, Devin ve doğacak çocuğuyla ilgili geleceğe dair umut dolu planlar yapıyor. Ancak bu mutlu anlara Cihan ve Aslan’ın büyük kavgası gölge düşürüyor. Çiftlik evinde karşı karşıya gelen Aslan ve Cihan ortalığı savaş alanına çevirirken, Cihan’ın Aslan’a silah doğrulttuğu an nefesler tutuluyor. Patlayan silah sesi sonucu kimin vurulduğu merak konusu oluyor.

        3

        AİLE YENİ SEZON NE ZAMAN?

        Aile dizisinin Eylül ayında 2. yeni sezonuyla ekranlara gelmesi bekleniyor.

        4

        AİLE DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

        Dizide ikiliye Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ece Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

        5

        Kıvanç Tatlıtuğ’un Aslan’a, Serenay Sarıkaya’nın da Devin karakterine hayat vereceği dizi, tanınmış ailelerden Soykanlar’ın başındaki Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönlerini ele alıyor.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ