Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Son dakika! Ali Koç'tan mali tabloya ilk yorum: Beklediğimizden çok kötü! (Güncel Fenerbahçe haberleri) - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Habertürk Spor'dan Ahmet Selim Kul'un haberine göre; Fenerbahçe'de 20 yıllık Aziz Yıldırım döneminin tarihi bir seçimle sona ermesinin ardından göreve gelen yeni başkan Ali Koç, ayağının tozuyla işe koyuldu.

        2

        Önce kulüp personelleriyle görüşmeler gerçekleştirmeye başlayan başkan Koç, geçtiğimiz sabah önce Dereağzı’na gitti ve altyapı personelleriyle görüştü.

        3

        Burada özellikle Müjdat Yetkiner’e kongre esnasında ve sonrasında söylediği hakarete varan sözler için oldukça sert çıkışan Koç, ardından kulüp binasına geçerek kulübün diğer departmanlarıyla bir araya geldi.

        4

        Çoğu departmana durumu öğrenmek için sorular soran çiçeği burnunda başkan, kulübün mali durumu için, “Durum düşündüğümüzden de kötü” ifadelerini kullandı.

        5

        1 MİLYON ÜYE REVİZE EDİLİYOR

        Toplantıya katılan tüm departmanlardan devam eden projelerin durumu hakkında da bilgi alan Ali Koç, özellikle 1 milyon Üye projesinin mevcut durumu karşısında da büyük hayal kırıklığına uğradı.

        6

        Projenin mevcut rakamlarını çok ama çok yetersiz bulan Koç, bu projenin revize edilmesi ve yeniden hareketlendirilmesi için de talimatlar verdi.

        7

        Kulüp personeline mazbata töreni esnasında yaptığı konuşmanın bir benzerini yapan Koç, işlerini kaybetme korkusu yaşamamaları gerektiğini de söyledi.

        8

        İLK TOPLANTI BUGÜN

        Fenerbahçe'de tarihi bir seçim sonrasında göreve başlayan yönetimi bugün ilk toplantısını gerçekleştirecek.

        9

        Ali Koç başkanlığında ilk kez toplanacak olan Sarı-Lacivertli yönetim, birçok önemli konuyu görüşecek.

        10

        Ayrıca yönetim kurulundaki görev dağılımının da yapılacağı bu toplantı da futbol takımıyla ilgili de kararların alınması bekleniyor.

        11

        TÜM STADA KOMBİNE

        Başkan Ali Koç ile yönetiminin yeni sezon kombinelerine önem verdikleri ve bir an önce satışa çıkarabilmek için çaba sarf ettikleri öğrenildi.

        12

        Ali Koç’un başkan seçilmesiyle yoğun bir ilginin olması beklenen kombine satışında ilk kez stadın tamamının da kombineye açılması gündemde.

        13

        KOCAMAN İLE GÖRÜŞTÜ

        F.Bahçe Başkanı Ali Koç ile teknik direktör Aykut Kocaman arasında merakla beklenen görüşme dün gerçekleşti.

        14

        Kanarya’nın yeni sportif direktörü Damien Comolli’nin de katıldığı görüşmede geçen sezonun değerlendirmesinin yapıldığı ve tecrübeli teknik adamın takımın eksikleri ve son durumu hakkında detaylı bilgiler verdiği öğrenildi.

        15

        Toplantıdan oldukça memnun kaldığı belirtilen Koç’un önümüzdeki günlerde Kocaman’la bir araya gelerek hoca konusundaki yol haritasını kesin olarak belirleyeceği ifade edildi.

        16

        COMOLLİ BUGÜN SAMANDIRA’DA

        Öte yandan Comolli, bugün Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne giderek incelemelerde bulunacak.

        17

        Fransız futbol adamının, Aykut Kocaman’dan çalışma teknikleri ve kullandığı teknolojiler hakkında bilgiler alacağı bildirildi.

        18

        ALTYAPIYA ESKİ BARCELONALI

        Fenerbahçe'de yönetim kolları sıvadı ve hayata geçirilmesi düşünülen planlarla ilgili olarak çalışmalar başladı...

        19

        Ali Koç ve ekibi göreve gelmelerinin ardından mali konuların yanı sıra altyapının da yeniden düzene kavuşması için kolları sıvadılar.

        20

        Müjdat Yetkiner ve ekibi ile yolların ayrılmasının ardından bu görevi kimin üstleneceği merak konusuydu.

        21

        Bu kritik görev konusunda Ali Koç ve kurmaylarının önemli bir ismin üzerinde yoğunlaştıkları öğrenildi.

        22

        Başkan Ali Koç altyapının başına 2016’dan beri Antalyaspor’da çalışan, daha önce Barcelona altyapısında görev yapmış David Badia Cequier‘ı getirmeyi planlıyor.

        23

        Antalyaspor’da yardımcı antrenörlük yapan Badia’nın kısa süre içerisinde göreve başlaması bekleniyor.

        24

        ENGELLİLER İÇİN ŞUBE HAZIRLIĞI

        Başkan Ali Koç ve ekibinin hayata geçirmeyi planladıkları bir diğer konu, engelli sporculara kapıların açılması.

        25

        Başkan Ali Koç, kongre sürecinde yaptığı açıklamalarda, “Bu konularda iki ezeli rakibimizin gerisinde kaldık” ifadelerini kullanmıştı.

        26

        Engelliler için yeni bir branşın açılması konusundaki teklifin genel kurul üyelerine sunulacağı ve buradan çıkacak sonuca göre de şubenin kurulacağı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ