Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Alişan: Bunu bile dalga konusu yaptınız! - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz Çarşamba günü Alişan'ın kullandığı cip, Manisa Çerkezosmaniye Mahallesi yakınlarında iki aksın kırılması sonucu bariyerlere çarpıp devrildikten sonra 30 metre sürüklendi.

        2

        Alişan ile yanında bulunan eşi Buse Varol ve 2 yaşındaki oğulları Burak Tektaş, kazayı yara almadan atlattı.

        Yaralanan yabancı uyruklu bakıcı ise tedavi sonrasında hastaneden taburcu edildi.

        3

        44 yaşındaki Alişan, Twitter hesabından konuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

        "Biz ölümden döndük ve halimize şükrediyoruz" diyen sanatçı, şu ifadeleri kullandı:

        4

        Ben kazanın aks kırılmasından kaynaklandığını söylemedim. Kazadan 15 dakika sonra arabanın halini görünce eşime 'Aks kırılmış aşkım, bak' dedim. Kazanın neden kaynaklandığını hala bilmiyoruz. Dün ustalara sordum, muhtelemen lastik parçalanmış ve arabanın hakimiyetini o yüzden kaybettim.

        5

        Hız sınırına gelirsek... Evet, hız sınırı 120 ve benim en son hatırladığım '140 km' yazıyordu ibrede. '150 km' diye bir şey yazmıyordu raporda. Ayrıca 'fren izleri' dediğiniz şey fren değil, araba takla attıktan sonra ters bir şekilde sürüklendi. İzler muhtelemen o...

        6

        Frene bastığımda zaten yapamadım ki... Keşke lastik kopmasaydı da fren yapabilseydim. Ayrıca bana o otobanda hangi marka araç olursa olsun, '150 km hıza çıkmadım' diyen varsa hiçbir şey söylemeyeceğim.

        7

        Biz ölümden döndük ve şükrediyoruz halimize. Evet, araç önemli. Evet, araç sağlammış ama bunu bile dalga konusu yaparak tweet'ler atmanız da sizin insanlığınız olsun! Araç ne olursa olsun senin canını veren de, alan da Allah'tır. O ne derse, o olur! Çok şükür ki biz sağ salim çıktık.

        8

        Ben alacağım dersleri, bundan sonra ne yapmam gerektiğini anladım ve beni arayan herkesi de uyarıyorum. Allah'ım düşmanıma bile yaşatmasın böyle bir şey. Herkesi kazadan, beladan, gözden korusun.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ