Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Alparslan: Büyük Selçuklu bu akşam var mı yok mu? 2 Mayıs TRT1 yayın akışı ile Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Alparslan: Büyük Selçuklu neden yok, fragmanı yayınlandı mı?
        1

        Bu yıl yeni formatıyla ekranlara gelen sevilen dizi Alparslan: Büyük Selçuklu'nun yeni bölümü günün hakkında en çok arama yapılan konularının başında geliyor. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

        2

        ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU BU AKŞAM YOK MU?

        İlgiyle takip edilen tarihi dizi Alparslan Büyük Selçuklu, bu akşam TRT1'in yayın akışında bulunmuyor. Pazartesi günleri ekrana gelen ve bugün bayram arası dolayısıyla yayınlanmayacak olan dizinin yeni bölümünün 9 Mayıs Pazartesi günü izleyici ile buluşması bekleniyor...

        3

        ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

        Kekavmenos ile kurdukları planla kaleye sızan Alparslan, Diyojen’in karşı hamlesiyle zindanda mahsur kalmıştı. Alplarının da askerler tarafından esir alınması, Alparslan’ı zor durumda bırakmıştı.

        Alparslan kaleden nasıl kurtulacak, alplarını da kurtarabilecek mi? Alparslan ile yaptığı plan açığa çıkan Kekavmenos, kendini savunmak için ne yapacak? Alparslan’ı köşeye sıkıştıran Diyojen’in yeni planı nedir?

        Alparslan’ı serbest bırakacak mı, yoksa onun üzerinden yeni bir oyun mu tertip edecek? Liparit Kardeşler bu oyunun neresinde? Yaylaya giden oba hatunları Liparit Kardeşler tarafından saldırıya uğramıştı, Akınay ağır yara almıştı. Akınay ölecek mi, hatunlar bu saldırıdan nasıl kurtulacak?

        Liparit Kardeşler’in Alparslan’a yanıtı sert mi olacak? İşbirliği yapan Dukas ve Yınal’ın kendi hedefleri doğrultularında planları ne olacak? Yınal, Ferzat ile bir işbirliğine gidecek mi? Dukas, Bizans içindeki dinamikleri yeniden şekillendirebilecek mi?