Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Altın Altın fiyatları bugün ne kadar, kaç TL? 7 Temmuz 2022 Perşembe Kapalıçarşı'dan gram altın, tam altın ve çeyrek altın fiyatları güncel takip sayfası - Altın Haberleri
        1

        Canlı altın fiyatları, küresel piyasalardaki durgunluk endişeleri nedeniyle yeniden gündeme geldi. Altın fiyatları, dün dolar kurundaki yükselişe karşın altının ons değerindeki düşüşe paralel olarak azalışa geçti. Dün günü yüzde 1,3 azalışla tamamlayan altın fiyatları yeni güne yükselişle başladı.

        GÜNCEL ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

        Analistler, resesyon beklentilerinin artık daha güçlü bir şekilde dile getirilmesinin güvenli liman olarak görülen dolara yönelimi artırdığını belirterek, bu durumun emtia fiyatlarında satış baskılarının sürmesine neden olduğunu söyledi. İşte, 6 Temmuz 2022 gram altın, çeyrek altın, ata altın, 22 ayar bilezik fiyatları...

        2

        GRAM ALTIN FİYATLARI 7 TEMMUZ 2022

        Gram altın fiyatları 7 Temmuz Perşembe kaydedilen güncel verilere göre 989,36 lira alış ve 993,76 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

        CANLI GRAM ALTIN SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

        3

        7 TEMMUZ ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR?7

        Çeyrek altın fiyatları 7 Temmuz Perşembe günü kaydedilen verilere göre 1.565,14 lira alış ve 1.5999,73 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

        CANLI ÇEYREK ALTIN FİYATLARI SAYFASI İÇİN TIKLAYIN