Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Altın Altın fiyatlarında sert düşüş! 25 Haziran 2022 Cuma altın fiyatları, çeyrek altın, tam altın ve gram altın fiyatı ne kadar, kaç lira? Kapalıçarşı'da güncel altın fiyatları canlı alış - satış rakamları - Altın Haberleri
        1

        Analistler, makroekonomik verilerdeki yavaşlama işaretinin merkez bankalarının sıkılaştırıcı politikalardaki agresif duruşunu törpüleyeceği beklentisiyle altının ons fiyatının sınırlı da olsa toparladığını bildirdi.

        Bugün Almanya'da Ifo iş dünyası güven endeksleri ile ABD'de Michigan Üniversitesi tüketici güven endeksi ve konut satışları verilerinin takip edileceğini belirten analistler, ABD ve Avrupa merkez bankası yetkililerinin sözle yönlendirmelerinin de yatırımcıların odağında olduğunu kaydetti.

        Analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.800 doların destek, 1.850 doların direnç olarak takip edileceğini söyledi.

        24 HAZİRAN ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

        Haftanın son işlem gününde altın fiyatları gündemdeki yerini koruyor. Ekonomi haberlerini takip eden vatandaşlarımız "Altın fiyatları bugün ne kadar?" sorusuna yanıt arıyorlar. İşte 25 Haziran güncel altın fiyatları canlı kuru...

        2

        GRAM ALTIN FİYATI

        981,53

        1.006,79

        CANLI GRAM ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        3

        SPOT ALTIN TL/GR FİYATI

        984,19

        984,38

        CANLI SPOT ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ