Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema Altın Terazi'nin jüri üyeleri belirlendi
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali'nin 10'uncu yılında Altın Terazi Uzun Metraj Film Yarışması'nın veAltın Terazi Kısa Metraj Film Yarışması'nın jüri üyeleri açıklandı. Adalet temalı filmlerin yarışmacı olarak katılacağı festivalin uzun metraj jüri başkanlığını, 'Teen Patti' ve 'Parched' gibi ödüllü filmlerin yönetmeni ve yapımcısı Leena Yadav yapacak.

        Altın Terazi Uzun Metraj Film Yarışması'nın jürisi Leena Yadav'in başkanlığında şu isimlerden oluştu; Ömür Atay (yönetmen), Rodd Rathjen (yönetmen), Alin Taşçıyan (film eleştirmeni) ve Tuba Ünsal (oyuncu). Jüri üyesi Rodd Rathjen, 'Batmadan' adlı filmiyle geçtiğimiz yıl Uluslararası Altın Terazi Uzun Metraj Film Yarışması 'En İyi Film Ödülü'nü kazanmıştı.

        Altın Terazi Kısa Metraj Film Yarışması'nın jüri başkanlığını ise yönetmen Ruth Gabriel gerçekleştirecek. Gabriel'in yanı sıra; Vuslat Saraçoğlu (yönetmen) ve Alican Yücesoy (oyuncu) da jüri ekibinde yer alacak. Jüri başkanı Ruth Gabriel, film yapımcısı, ödüllü şiir yazarlığı ve iletişim uzmanlığı ile de tanınıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ