Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Amber Heard evini sattı! Johnny Depp'e karşı davayı kaybetmişti... - Magazin haberleri
        1

        2017'de olaylı bir şekilde ayrılan ve sonrasında bütün dünyanın 'Hollywood filmi' gibi takip ettiği Johnny Depp ve Amber Heard'ün 'taciz' ve 'iftira' davasında jüri, 1 Haziran'da kararını açıklamıştı.

        ABD'nin Virginia eyaletinde görülen davada jüri, ünlü aktörü haklı bularak, Amber Heard'ün eski eşine 8,3 milyon dolar tazminat ödemesine hükmetmişti. Eski eşine karşı davayı kaybeden ünlü oyuncu, Kaliforniya'daki evini sattı.

        2

        ÖDEYECEĞİ TAZMİNAT İÇİN EVİNİ SATTI

        Karar sonrası tazminatı ödeyemeyeceğini dile getiren Heard'ün bu açıklamasından kısa bir süre sonra evini satması dikkat çekti.

        3

        TMZ’nin haberine göre; Amber Heard, Kaliforniya Yucca Vadisi'ndeki evini 1 milyon dolara satarak, bu paranın bir kısmını çıkarmış oldu.

        Ayrıca evi 2019'da satın alan Heard'ün, yaklaşık iki katı bir kar elde ettiği öğrenildi.

        4

        Amber Heard'ün sattığı 2 bin 400 metrekareden fazla alanda üç yatak odası ve üç banyo bulunuyor.

        5

        Bunun dışında üç arabalık bir garaj, beton zeminler, baştan sona LED aydınlatma, ses sistemi ve arka bahçede 110 metrelik bir ahşap köprü yer alıyor.

        6

        NELER OLMUŞTU?

        ABD'de Virginia Temyiz Mahkemesi, aktris Amber Heard'ün eski eşi aktör Johnny Depp lehine verilen 8,3 milyon dolarlık tazminat kararının iptali yönündeki başvurusunu reddetmişti.

        Amber Heard, kararın iptal edilmesi ya da usulsüz yargılama kararı verilmesi yönünde başvuruda bulunmuştu.

        Heard'ün avukatları, temelde taleplerine gerekçe olarak, bir jüri üyesinin kimliğinin yanlış tespit edilmesini göstermişti.

        7

        Başvuruyu reddeden yargıç Penney Azcarate, jüri üyesinin kimliğiyle ilgili iddiaların davayla ilgisinin olmadığını, jürinin önyargılı olduğu iddianın ise Heard tarafından kanıtlanamadığını belirtmişti.

        Johnny Depp, daha önce Heard'ün 2018 yılında aile içi şiddet iddialarını kaleme aldığı Washington Post gazetesindeki yazısı nedeniyle açtığı karalama davasını kazanmıştı.

        8

        ABD'nin Virginia eyaletinde görülen davada mahkeme Heard'ün Depp'e tazminat ödemesine hükmetmişti.

        Mahkeme, kararına gerekçe olarak, Heard'ün Deep ile evliliğiyle ilgili iddialarının "yanlış" ve "iftira niteliğinde" olmasını göstermiş, Heard'in hareketlerinin "kötü niyet" taşıdığını belirtmişti.

        9

        Heard 100 milyon dolarlık karşı dava açmış ancak mahkeme Heard'e yalnızca 2 milyon dolar tazminat ödenmesine karar vermişti.

        Karar sonrası konuşan Amber Heard, "Bu davanın sosyal medyada adil bir şekilde aktarıldığı söyleyemez. Bana bunu söyleyemezsiniz." demişti.

        2015'te evlenen çift, 2 yıl sonra boşanmıştı.

        Fotoğraflar: AP, Backgrid UK

        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ