Hedefleri ayrı olan iki takım yarın başkent derbisinde karşılaşacak!
Trendyol 1. Lig'in 32. haftasında yarın başkent derbisinde MKE Ankaragücü ile Gençlerbirliği karşılaşacak. MKE Ankaragücü, hafta içinde göreve getirdiği Mesut Bakkal yönetiminde ilk sınavını derbide verecek. Süper Lig hasretini dindirmek isteyen ve teknik direktör Hüseyin Eroğlu göreve geldikten sonra çıkışa geçen Gençlerbirliği, zirve takibini derbi galibiyetiyle sürdürmek istiyor.
ABONE OLTrendyol 1. Lig'in 32. haftasında yarın başkent derbisinde MKE Ankaragücü ile Gençlerbirliği karşılaşacak.
Eryaman Stadı'nda MKE Ankaragücü'nün ev sahipliğinde oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Gürcan Hasova yönetecek.
Sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla başlamasına rağmen çok kötü bir dönem geçiren MKE Ankaragücü, 31 hafta sonunda 38 puanla küme düşme hattının bir basamak üstünde 16. sırada bulunuyor.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ