Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Andre Onana: Bu galibiyet, hayatını kaybeden hocamız içindi - Trabzonspor Haberleri

        Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında ağırladığı Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup eden Trabzonspor'un file bekçisi Andre Onana, açıklamalarda bulundu.

        "HER ANLAMDA ÖZEL BİR KARŞILAŞMAYDI"

        Onana, hafta içinde hayatını kaybeden kulüp çalışanına değinerek duygularını şu sözlerle ifade etti:

        "Bizim için her anlamda özel bir karşılaşmaydı. Antrenörümüzü kaybettik hafta içinde. Acı haberi aldıktan sonra şehir adına maça çıkmak kolay değildi."

        Kulüp olarak merhum antrenörün ailesinin yanında olduklarını vurgulayan Onana, "Şunu söylemek isterim; ailesine ve onların hep yanında olduğumuzu, bu zor zamanlarında yanlarında olduğumuzu belirtmek isteriz. Hocamızın ailesiyle ve taraftarlarımızla birlikte onların yanında olacağız." dedi.

        REKLAM

        "BU GALİBİYET, HAYATINI KAYBEDEN HOCAMIZ İÇİNDİ"

        Galibiyetin anlamının farklı olduğunu söyleyen Onana, "Onun için kazanmak çok önemliydi. Acı bir kayıp yaşadık. Kulüpte antrenmanlarda her zaman bizimle beraber olan, bize yardımları olan birisiydi. Onu kaybetmek herkesi üzdü. Bugün kazandığımız bu galibiyet hocamız içindi." ifadelerini kullandı.

        GOL AÇIKLAMASI

        Gol öncesinde Muçi'yi görmesiyle ilgili soruyu da yanıtlayan Onana, pozisyonu şöyle anlattı:

        "Oyunun anları olarak değerlendirmek lazım. O anlar olur ve orada karar almak zorundasınız. Takım arkadaşlarımın yardımı oluyor. Muçi oyunu tanıması ve hızıyla tanınan bir oyuncu. Onu orada görmek bir opsiyon sunuyor."

        Tecrübeli oyuncu, bu pozisyonun takımın daha önce çalıştığı bir organizasyon olduğunu da belirtti:

        "Ben de hem tecrübem gereği, onlar da benim uzağa vuracağımı bildiklerinden opsiyon sunuyorlar. Bizim de zaten takım olarak üzerinde düşündüğümüz ve daha önce uyguladığımız opsiyonlardan biriydi. Güzel de gol oldu."

        ÖNERİLEN VİDEO

        Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Tokel İran sınırında

        Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Metin Tokel Iğdır'dan Nahçıvan'a geçerek, Nahçıvan Ordu Komutanı Tümgeneral Kenan Seyidov ile bir araya geldi. (İHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ