Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim AÖL sınav tarihleri 2022: MEB ile Açık Lise AÖL 3. dönem sınavları ne zaman, hangi tarihte ve nasıl yapılacak? Açık Öğretim Lise sınavları yüz yüze mi, online mı olacak?
        1

        Açık Öğretim Lisesi için kayıt yaptıran ve eğitimine devam eden öğrenciler sınav zamanı yaklaştıkça çalışmalarına hız verdi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen sınavın online mi, yoksa yüz yüze mi olacağı öğrenciler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki MEB ile AÖL 3. dönem sınavları ne zaman ve nasıl olacak? Tüm bu soruların yanıtını sizler için derledik...

        2

        AÖL 3. DÖNEM SINAVLARI NE ZAMAN?

        Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan 3. dönem Açık Lise sınavları temmuz ayında yapılacak. MEB 2022 yılı sınav uygulama takvimine göre temmuz ayında düzenlenecek olan AÖL sınavlarının temmuz ayının kaçında yapılacağı henüz açıklanmadı.

        3

        AÖL SINAVLARI ONLINE MI, YÜZ YÜZE Mİ OLACAK?

        Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan sınav takvimine göre AÖL sınavları e-sınav olarak online gerçekleştirilecek. Aksi bir açıklama geldiği takdirde haberimizde yer alacaktır.