Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri - Futbol Haberleri
        1

        TERİM TAMAM DERSE ARDA DÖNECEK

        Galatasaray ve Arda Turan arasındaki aşk hikayesi 8 yıl sonra yeniden alevlendi. Arda'nın 2011 yılında Atletico Madrid'e gitmesi, 2015'te 34 milyon euro'ya Barcelona'ya transferi ve 1 yıldır Medipol Başakşehir macerasında istikamet yeninde Florya gibi gözüküyor.

        2

        Sözcü'de yer alan habere göre; Arda Turan, Galatasaray'a dönme adına sarı-kırmızılı yöneticilerle bir araya geldi.

        3

        Başakşehir forması giyen oyuncu, "Galatasaray'da doğdum, Galatasaray'da futbolu bırakmak istiyorum. Hatam varsa söylesinler çözeyim. Kimseye kinim öfkem yok. Galatasaray'ı çok özledim. Galatasaray'a vereceğim çok şey var" sözleriyle yönetimi ikna etti.

        4

        32 yaşındaki futbolcu, ücretinde de fedakarlık yaptı. Barcelona'dan 6 milyon euro'dan 1 yıl daha kontratı bulunan Başakşehir'den ise 4 milyon euro kazanan Arda bu rakamların çok aşağısında bir ücretle Galatasaray'a geri dönmeye hazır.

        5

        İmza artık Fatih Terim'in onayını bekliyor. EURO 2016'da yaşanan prim polemği nedeniyle uzun zamandır araları açık olan ikilinin arasında buzlar Fatih Terim'in babasının vefat ettiği dönemde milli futbolcunun başsağlığı telefonuyla erimişti.

        6

        Gözler şimdi Fatih Terim'i çevrildi. Deneyimli teknik adam onay verirse Arda yeniden Galatasaray forması giyecek.

        7

        ASLAN'A URUGUAYLI GENÇ FORVET

        Galatasaray scout ekibinin son gözdesi 22 yaşındaki Uruguaylı forvet Joaquin Zeballos oldu.

        8

        Yamandu Costa, "Futbolcularımızla birçok takım ilgileniyor. Mesela daha bugün Joaquin Zeballos için Galatasaray'dan 1.5 milyon euro teklif aldık. Türk ekibiyle anlaşırsak transfer sonuçlanabilir" sözlerini kullandı.

        9

        Uruguay Ligi ekiplerinden Juventud'un başkanı Yamandu Costa, Zeballos için açıklamada bulunurken Galatasaray'dan teklif aldıklarını belirtti.

        10

        Genç yaşta gösterdiği performansla dikkat çeken Zeballos, oyun yapısı ve bitiriciliği ile ülkesi Uruguay'da 'Yeni Suarez' olarak adlandırılıyor. 1.77 boyundaki forvet, geçtiğimiz sezon iki maçta hat-trick yaparak geleceğin yıldız adaylarından birisi olacağının mesajlarını vermişti.

        11

        Juventud forması giyen 22 yaşındaki forvet, Uruguay Ligi'nde 14 maça çıkarken 11 gol atarak dikkat çekmişti. (Sporx)

        12

        AHMED MUSA İDDAİSI

        Bir türlü Diagne'yi satamayan Galatasaray'ın eli kolu bağlandı. Forvet transferi için Senegalli'den gelecek para beklenirken Suudi Arabistan'da yaşananlar Cim-Bom'un canını sıktı.

        13

        Kulüplere açılan mali soruşturmaların ardından yabancı sınırının da gündeme gelmesi, Diagne'nin taliplerini korkuttu. Galatasaray cephesi sorunların çözülmesini beklerken Arap basınından çok çarpıcı bir iddia geldi. Buna göre; Galatasaray Al-Nasr'ın Nijeryalı forveti Ahmed Musa için devreye girdi.

        14

        Haberde Galatasaray'ın Diagne'yi satması halinde Ahmed Musa'yı bonservisiyle renklerine katacağı yazıldı.

        15

        Forvet arayışındaki bir başka ekip Trabzonspor'un da Al Nasr'a kiralama teklifinde bulunduğu iddia edildi. En geç 10 gün içinde 26 yaşındaki futbolcunun adresinin belli olacağı belirtildi.

        16

        Hatırlanacağı üzere Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ahmed Musa, Leicester City'de oynarken de yıldız futbolcuyu istemişti. Ancak Al Nasr, geçtiğimiz yaz 16.5 milyon euro bonservisle onu renklerine kattı.

        17

        Suudi Arabistan Ligi'nde geçtiğimiz sezon 24 karşılaşmaya çıkan Nijeryalı forvet, 7 gol ve 7 asistlik bir performans sergiledi.

        18

        1.71 boyundaki futbolcu, sürati ve son vuruşlardaki becerisiyle tanınıyor. Fiziksel anlamda Diagne'nin tam tersi bir yapıda olan Ahmed Musa'yla birlikte Fatih Terim takımın hızını daha da artırma amacında.

        19

        Süratli kanat adamlarına sahip Sarı-Kırmızılılar'da forvet hattında da aynı özellik isteniyor. Ahmed Musa'nın, Galatasaray'a daha yakın olduğu belirtildi.

        20

        EMRE MOR TRANSFERİNDE KRİZ

        Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı Emre Mor transferinde sürpriz bir kriz çıktı. İspanya'dan ElDesmarque, Galatasaray'ın Emre Mor transferindeki flaş gelişmeyi duyurdu.

        21

        WBD Sports menajerlik şirketi, Emre Mor'un kendilerine yetki vermesine rağmen Galatasaray'a transferinde şirketi devreden çıkarmaya çalıştığını ve yargıya gitmeyi düşündüklerini açıkladı.

        22

        Menajerlik şirketinin yaptığı Emre Mor'a gönderdiği mektupta; "Galatasaray tarafından 7 Temmuz 2019 tarihinde bize, anlaşmayı doğrudan kulüple müzakere etmeye çalıştığınız bildirildi. Önümüzdeki 3 iş günü içinde sizden yanıt alamazsak, hukuk ekibimiz gerekli adımları atacaktır" ifadeleri yer aldı.

        23

        İspanya basını, WBD Sports menajerlik şirketinin onayı olmadan Türkiye Futbol Federasyonu'nun oyuncuya lisans vermeyeceğini yazdı.

        24

        Celta Vigo Teknik Direktörü Fran Escriba, Emre Mor hakkında "Kalecilerle birlikte 23 kişiden fazla bir kadro olmasını istemiyorum. Emre Mor ayrılıyor ama bununla kulüp ilgileniyor. İyi oyuncu ancak hem onun, hem de kulübün daha iyi duruma gelmesi için başka seçenekleri denemesi daha faydalı olacak" şeklinde konuştu.

        25

        FERNANDO İSPANYA'DA

        Galatasaray'ın Sevilla ile transfer görüşmesine başlandığını KAP'a bildirdiği Fernando, İspanya'ya gitti.

        26

        Fernando, San Pablo Havaalanına iniş yaptı. Brezilyalı oyuncuyu Sevilla'nın sportif direktörü Monchi karşıladı.

        27

        Sevilla, 3 yıllık sözleşme imzalayacağı Fernando için Galatasaray'a 4 milyon euro ödeyecek.

        28

        Endülüs merkezli Estadio Deportivo gazetesinde, Monchi'nin, salı günü Fernando Reges transferi için Jorge Mendes ile bir öğle yemeği yediği ve oyuncunun şartlarını öğrendiği kaydedildi.

        29

        Fernando'nun bir temsilcisi olmamasına rağmen Jorge Mendes'in bu transfer için aracılık yaptığı da vurgulandı. Bu görüşmeden sonra anlaşmanın gerçekleştiği belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ