Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Arda Turan transferinde son dakika! Arda Turan'ın yeni takımı Başakşehir'e adım adım... - Rams Başakşehir Haberleri
        1

        Milli futbolcu Arda Turan'ın, Medipol Başakşehir'e transfer olmasına çok az bir süre kaldı. Arda'nın menajeri Ahmet Bulut da Başakşehir'le anlaştıklarını açıkladı. İşte son günlerde iki kulüp ve Arda arasında yaşanan kıyasıya pazarlığın detayları...

        2

        Arda Turan transferi için Barcelona'ya giden Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ konuyla ilgili bir açıklama yaptı: "Prensipte anlaşmış olmamıza rağmen, fiiliyatta hala atılması gereken birkaç adım var. Ekibim, oyuncu temsilcisi ve Barcelona kulüp yetkilileri temas halindeler. Umut ediyorum ki olumlu bir sonuçla geri döneceklerdir."

        3

        Sabah'ın haberine göre; Gümüşdağ, bu açıklamaları yaparken, Barcelona ile Başakşehir Kulübü arasında şöyle bir görüşme gerçekleşti:

        10

        Bu gelişmelerden sonra Katalan ekibinin bedelsiz olarak 10.5 milyon Euro'dan kurtulmak adına bu transfere "Tamam" diyeceği bildirildi.

        11

        SPORT: "BARCELONA 10 MİLYON EURO İSTİYOR"

        Barcelona'ya yakınlığıyla bilinen Sport gazetesi ise, Katalan ekibinin milli futbolcu için en az 10 milyon Euro bonservis bedeli isteyeceğini ve kiralama yöntemini düşünmediğini belirtti.

        12

        Gazete haberinde, "Başakşehir, Barcelona ile anlaşmak zorunda ve Barcelona Arda'yı ucuza satmayacak" ifadelerine yer verdi.

        13

        Geçtiğimiz günlerde Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Arda Turan bir araya gelmişti

        14

        ABDULLAH AVCI'DAN ARDA TURAN AÇIKLAMASI

        ''Arda transferi kolay görünmüyor. Perşembe, cumaya kadar belli olacak. Barcelona ayağının çok kolay olmayacağını düşünüyorum. Belki sponsorluk bile bulmak gerekecek. Başkanım bana “Arda’yı ister misin?” diye sordu, ben de “İsterim” dedim. Gerisine idari olarak onlar bakıyor. Bizde kurumsallık böyle.''

        15

        ARDA'DAN İLK AÇIKLAMA

        Hatta milli oyuncu dün Barcelona kulübüyle de bir görüşme yaptı ve "Ben Başakşehir ile anlaştım. Başka da kulüp istemiyorum. Siz de gereken yardımı gösterin" ifadesini kullandı.

        16

        Arda'nın Başakşehir'de alacağı rakamın büyük bir kısmını ise kulübün sponsorları karşılayacak. Tarihi transferde resmi imzalar bir iki gün içinde atılacak...

        17

        BU SÖZLERLE İKNA EDİLDİ

        Başakşehir’e gelen hiçbir ismin pişman olmadığını anlatan Başkan Göksel Gümüşdağ, “Biz senin için her türlü fedakarlığa hazırız. Peki sen tarih yazmaya var mısın Arda?"

        18

        "Buraya kimler geldi. Emre Belözoğlu geldi, şimdi ne durumda. ‘Bitti’ denilen Adebayor, geldi, bak ne oldu."

        19

        "Volkan Babacan ikinci ligdeydi, şimdi Milli Takım’ın birinci kalecisi... Hepsi ikinci baharını yaşıyor” ifadelerini kullandı.

        20

        Gümüşdağ’ın bu sözlerinden etklinen Arda ise “Ben de bu mücadele içerisinde bir nefer olarak var olacağım. Sonuna kadar mücadele edeceğim. Sizin güveninizi boşa çıkarmayacağım” diyerek “Evet” yanıtını verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ