Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Arsenal, Monaco ve Benfica, Yusuf Yazıcı'yı transfer etmek istiyor - Trabzonspor Haberleri
        1

        Trabzonspor’un süper solağı Yusuf Yazıcı’nın performansı Arsenal’in de dikkatini çekti.

        2

        Gazete Habertürk'ten Haluk Ayyıldız'ın haberine göre Arsene Wenger’in uzun süredir takip ettirdiği genç oyuncu için İngilizler’in 16 milyon Euro’luk resmi teklif yaptığı ortaya çıktı.

        3

        Avrupa basınında çıkan haberlere göreyse Atletico Madrid ve Arsenal, Abdülakdir Ömür'ün peşinde!

        4

        Trabzonspor’un genç yıldızı Yusuf Yazıcı’ya İngiliz futbolunun önemli takımlarından Arsenal’in talip olduğu ortaya çıktı.

        5

        Altyapıdan çıktıktan sonra oynadığı futbolla bir anda dikkatleri üzerine çeken ve sol ayağını ustaca kullanan genç oyuncunun uzun süredir Arsene Wenger’in takibinde olduğu öğrenildi.

        6

        Yusuf’un her geçen gün performansını yukarı çekmesinin ardından Arsenal’in, Bordo-Mavililer’in kapısını çalıp tam olarak 16 milyon Euro’luk bir teklifte bulunduğu bildirildi.

        7

        20 yaşındaki yetenek için yapılan bu teklif her ne kadar heyecan yaratsa da şu an için olumlu ya da olumsuz bir yanıt verilmediği ve beklemeye geçildiği belirtildi.

        8

        MONACO VE BENFICA DA İSTİYOR!

        Arsenal’in yanı sıra Fransız Monaco ile Portekiz devi Benfica’nın da Trabzon’a Yusuf için ciddi teklifler yaptıkları kaydedildi.

        9

        Süper solak için rakamın 20 milyon Euro seviyesine çıkmasını bekleyen Bordo-Mavililer, takım şampiyonluk yarışının uzağında kalması halinde teklif yapan kulüplerle devre arasında masaya oturacak.

        10

        Ama devre arası geldiğinde Fırtına hala şampiyonluk yarışının içinde olursa yıldız futbolcu rakam ne olursa olsun bu sezon satılmayacak.

        11

        2 sezondur ilk 11'in vazgeçilmezlerinden olan Yusuf Yazıcı'nın kaptan Onur Kıvrak'la yıllar önce birlikte olduğu fotoğraf, gündem olmuştu.

        12

        8 yılda altyapıdan A Takım'a yükselen Yusuf, bir maç öncesi seremonisinde Onur Kıvrak'ın önünde İstiklal Marşı'nı söylemişti.

        16

        Yusuf, bu sezon geride kalan sürede 7 maçta da forma giyerken 2 asist yaptı.

        17

        Genç futbolcu, 5 Mayıs 2017'de Makedonya ile oynanan maçın kadrosuna çağrılmış ve A Milli Takım'dan ilk davetini almıştı.

        18

        Yusuf, 4-1 biten Kosova maçında 16 dakika forma giyerken Ukrayna ve Hırvatistan mücadelelrinde kadroda bulunmasına rağmen süre alamamıştı.

        19

        Trabzonspor formasıyla gösterdiği performansla adından söz ettiren 18 yaşındaki Abdülkadir Ömür'e talipler gelmeye başladı.

        20

        İngiltere'den The Sun'ın haberine göre Yusuf Yazıcı'yla da ilgilenen Fransız Menajer Arsene Wenger, Abdülkadir Ömür'ü yakından takibe aldı.

        21

        El Mundo Deportivo Gazetesi ise Atletico Madrid'in de takipte olduğunu öne sürdü.

        22

        El Mundo Deportivo, Atletico Madrid'in genç yıldız için Trabzonspor'la görüşmek istediğini belirtirken 'El Hagi Turco' yani Türk Hagi ifadelerini kullandı.

        23

        Bu sezon 2 gol atma başarısı gösteren Abdülkadir'in sözleşmesi geçen haftalarda uzatılmıştı.

        24

        2015-16 sezonunda Trabzonspor formasını ilk kez sırtına geçiren Abdülkadir, 2 Türkiye Kupası maçında oynamıştı.

        25

        Süper Lig'deki ilk maçına geçen sezon Başakşehir karşılaşmasında çıkan Abdülkadir, 8 dakika süre bulmuştu.

        26

        Abdülkadir, ligde sezonun son haftasında Bursaspor'la oynanan karşılaşmada da 6 dakika görev yapmıştı.

        27

        Genç futbolcu ayrıca geçen sezon Türkiye Kupası'nda 3 maçta forma şansı bulmuş ve Trabzonspor formasıyla ilk golünü Kızılcabölük maçında atmıştı.

        28

        Bu sezon ilk 11'de forma giymeye başalayan 18 yaşındaki orta saha, 3-2 kaybedilen Göztepe maçında 2 dakika süre alırken Gençlerbirliği maçıyla lige damga vurmuştu.

        29

        Gençlerbirliği karşılaşmasında oyuna sonradan giren Abdülkadir, 1 asist yaparken Olcay Şahan'a asist yapmış ve maçın çevrilmesinde önemli rol oynamıştı.

        30

        18 yaşındaki yıldız, Beşiktaş ile deplasmanda oynanan karşılaşmada da oynadığı futbolla göz doldurmuş ve yine Olcay Şahan'ın golünün hazırlayıcısı olmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ