Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aslı Enver'den son dakika çıkış: Lütfen beni daha fazla sıkıştırmayın! - Magazin Haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Aslı Enver, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Bir mekandan çıkarken objektiflere yansıyan Enver, basın mensuplarıyla sohbet etti.

        Ünlü oyuncu, muhabirlerin, "Spor yaramış, çok fit olmuşsunuz." sözlerine, "Spor yapmıyorum. Bu doğal fitliğim ama yakın zamanda başlayacağım spora." yanıtını verdi.

        2

        "SAYGI DUYARIM"

        Kaan Urgancıoğlu ile başrollerini paylaştığı "Sen Yaşamaya Bak" filmi ile ilgili sorulara da yanıt veren Aslı Enver, "Yaptığım işin karşılığını alabilmek beni çok mutlu ediyor. Çoğu kişi çok ağladığını söyledi. Çok duygu yüklü bir iş yaptık." ifadelerini kullandı.

        Gazetecilerin, "Senaryonun çok klişe olduğu yönünde eleştiriler de oldu. Bununla ilgili neler söylemek istersiniz?" sorusunu cevaplayan Enver, "Olabilir. Eleştiri iyi bir şeydir, saygı duyarım." açıklamasını yaptı.

        3

        "BENİ DAHA FAZLA SIKIŞTIRMAYIN!"

        Aslı Enver'e, filmin sevgilisinin evinde çekilmesi ve Urgancıoğlu'nun filmde kullandığı arabanın Öztarhan’ın arabası olduğu ile ilgili çıkan iddialar hatırlatıldı.

        Ünlü isim, "Araba Önder’in değil ama arkadaşlar lütfen daha fazla sıkıştırmayın beni!" şeklinde konuştu.

        Enver, müstakbel kayınvalidesi ile buluşması hatırlatıldığında ise, "Her şey çok güzel." diyerek, muhabirlere teşekkür etti.

        4

        AİLEYE GİRDİ

        Öte yandan Enver, iş insanı sevgilisi Önder Öztarhan ile birlikte Ortaköy'deki bir mekanda yemek yemişti. Çifte, Öztarhan'ın annesi de katılmıştı.

        Mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Enver, ilişkisi hakkında açıklama yapmıştı. Aslı Enver, "Her şey gayet iyi. İlişkimiz de gördüğünüz gibi çok güzel gidiyor." şeklinde konuşmuştu.

        5

        "DAHA ÖNCEDEN TANIŞTIK"

        Ünlü oyuncu, gazetecilerin, "Önder Bey'in annesi de yemekteydi. İlk defa mı tanıştınız?" sorularına yanıt vermişti.

        Enver, "Önder'in annesiyle daha önceden tanıştık. Önder de benim ailemi tanıyor." diyerek, evlilik sinyali vermişti.

        6

        "ENERJİMİ TOPLADIM"

        Alaçatı tatilinden de bahseden oyuncu, "Enerjimi topladım, dediğim gibi mutluyum." ifadelerini kullanmıştı. Enver, gazetecilerin "Yüzünüz gülüyor, ilişki yaradı size galiba." şeklindeki yorumuna ise gülerek, "Çok teşekkür ederim." sözleriyle karşılık vermişti.

        7

        AŞKLARI ALAÇATI'DA BELGELENMİŞTİ

        Aslı Enver ve Önder Öztarhan, çıktıkları tatilde ilk kez yan yana görülmüştü. Bir mekanda yemek yiyen ikiliyi, hayranları ele vermişti.

        8

        BİRLİKTELİKLERİNİ SOSYAL MEDYAYA TAŞIMIŞLARDI

        Ayrıca Aslı Enver, ilişkisinin doğrulanmasının ardından birlikteliğini sosyal medyaya taşımıştı. Enver, Instagram'dan sevgilisiyle takipleşmeye başlamıştı. Önder Öztarhan da yakın çevresine çok mutlu olduklarını söylemişti.

        9

        "HER ŞEY İLK GÖRÜŞTE OLDU"

        Öztarhan, daha önce yaptığı açıklamada, "Evet, bir ilişki başladı. Daha çok yeni. Şu an her şey yolunda, iyiyiz, güzeliz. Her şey ilk görüşte oldu." ifadelerine yer vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ