Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AUZEF sınav sonuçları açıklandı! 2022 AUZEF sınav sonuçları sorgulama ekranı
        1

        İstanbul Üniversitesi AUZEF Bahar Dönemi Vize Sınavı sonuçları açıklandı. 4 oturum şeklinde 16-17 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen sınav sonuçları öğrenciler tarafından merak ediliyor. İşte AUZEF sınav sonuçları 2022 sorgulama ekranı...

        2

        AUZEF 2022 SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

        İlk oturumu 16 Nisan Cumartesi günü saat 09.30'da gerçekleştirilen AUZEF vize sınavı sonucu açıklandı. AUZEF'in sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Değerli Öğrencilerimiz, 16 - 17 Nisan 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen ara sınav (vize) sonuçları açıklandı. Sonuçlarınızı http://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaparak görüntüleyebilirsiniz." ifadelerine yer verdi.

        İÜ AKSİS AUZEF GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

        3

        AUZEF SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

        AUZEF sınav sonuçlarına "http://auzefsinav.istanbul.edu.tr" adresinden erişim sağlayabilirsiniz.

        AUZEF VİZE SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

        4

        AUZEF SINAV SONUÇ İTİRAZI NASIL YAPILIR?

        Sınav sonuçlarına itiraz, sınavın bitiş tarihinden itibaren üç gün içinde yapılır. Bu süre Fakülte Yönetim Kurulu kararı ile yeniden belirlenebilir.

        İtirazlar, kimlik bilgileri açık olmak koşulu ile yazılı dilekçe veya dijital ortamda yapılır. Belirlenen süre dışında yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

        İtirazlar, Dekanlıkça incelenip sonuçlandırılır ve sonuçlar ilgili öğrenciye yazı ile veya elektronik ortamda bildirilir.

        Sınav sonuçlarına itiraz maddi hata yönünden incelenir. Cevap kâğıdı öğrenciye verilmez.

        5

        AUZEF DERS GEÇME NOTU 2022

        Öğrencilerin, yarıyıl/yıl içi etkinlik notlarına bakılmaksızın bir dersten koşullu veyadoğrudan geçebilmeleri için açıköğretim programlarında yarıyıl/yılsonu sınavından 100 (yüz) tam puan üzerinden en az 40 (kırk), uzaktan öğretim programlarında ise en az 50 (elli) puan almaları gerekir. Bitirme/bütünleme sınavında bu değerlerin altında not alan veya bu sınavlara girmeyen öğrenciler FF harf notu alarak başarısız sayılır.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ