Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim AUZEF sınav yerleri açıklandı mı? 2022 AUZEF sınav giriş belgesi nasıl alınır?
        1

        İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencileri sınav yerlerinin açıklanıp açıklanmadığını merak ediyor. Nisan ayında yapılacak AUZEF sınavları öncesi öğrenciler AUZEF sınav giriş belgesini araştırıyorlar. İşte AUZEF sınav yerleri giriş belgesi hakkında detaylar...

        2

        AUZEF SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYILANDI MI?

        Ara sınav için sınav merkezi tercih işlemleri, 13 Mart 2022 saat 23.59’a kadar https://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresi üzerinden yapıldı. Sınav giriş belgeleri henüz açıklanmadı.

        Sınav Giriş Belgeleri sınavlardan bir hafta öncesinde yayınlanmakta ve web sayfası (auzef.istanbul.edu.tr) üzerinde duyurusu yapılmaktadır. Sınav kuralları detaylı olarak Sınav Giriş Belgesinde yer almaktadır.

        3

        Sınav bina ve salonlarına girilirken Öğrenci Kimlik Kartına gerek bulunmamaktadır. Öğrenciler sınav salonuna girebilmeleri için yanlarında Sınav Giriş Belgesi ve TC Kimlik Kartı bulundurmaları yeterlidir.

        Öğrenciler sınav giriş belgelerini belirlenen tarihler arasında http://sinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifresini kullanarak alabilirler.

        4

        ARA SINAVLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

        2021-2022 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı ara sınavı (vize) 16-17 Nisan 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Bahar yarıyılı finalleri ise 04 - 05 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

        Yarıyıl Sonu (Telafi Sınavları) 02 - 03 Temmuz 2022

        Mezuniyete Üç Ders Sınavı 24 Temmuz 2022

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ