Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aylin Kontente'den 'Kampüsistan' paylaşımı
        1

        2003-2004 yılları arasında ekrana gelen 'Kampüsistan' dizisiyle setlere adım atan oyuncu Aylin Kontente, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 19 yıl öncesine gitti.

        2

        Kontente, dizideki rol arkadaşları; Elif Akşar, Mine Tugay, İpek Değer, Irmak Ünal, Tuğçe Kazaz, İstemihan Tuna, Ekim Mağden, Burak altay, Engin Hepileri ve Kaan Urgancıoğlu ile objektif karşısında verdiği bu pozu Instagram'dan yayınladı.

        39 yaşındaki oyuncunun paylaşımı kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Kontente'nin gönderisine arkadaşı Doğa Rutkay Kamal da "Ve o saçlar yine aynı. Tatlı gülüşün... Bayılıyorum." şeklinde yorum yaptı.

        3

        Aylin Kontente, şimdilerde Show TV'nin sevilen programı 'Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda yer alıyor.

        4

        İKİ ÇOCUK ANNESİ

        2012'de meslektaşı Alper Kul ile nikah masasına oturan ve mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncunun iki çocuğu bulunuyor.

        5

        Sosyal medyayı aktif kullananlar ünlüler, geçmişte çektirdikleri fotoğrafları takipçileriyle paylaşıyor. Kimi çocukluk hallerini, kimileri de çalıştıkları sektöre giriş yaptığı ilk yıllarındaki görüntülerini yayınlıyor. Bazen de fotoğraflar arşivlerden çıkıyor...

        6

        Haluk Levent

        94

        Serdar Ortaç

        95

        Serdar Ortaç

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ