Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Baht Oyunu oyuncuları kim? Baht Oyunu konusu ne, hangi gün yayınlanıyor?
        1

        BAHT OYUNU KONUSU

        Bahtınızın kara olduğuna bir kere inandıysanız, makus talihi yenmek pek de kolay değildir… Ancak ilk aşık oldukları erkeklerle evlenirlerse mutluluğu yakalayacaklarına inanan ve bunu başaramamış kadınlar arasında büyüyen Ada, tam da bu işe son noktayı koymak, kaderin çarkına çomağı sokmak üzeredir ki... Olanlar olur, Ada ilk aşkı olduğuna inandığı Rüzgar tarafından terk edilir. Ada mutluluk yolunda Rüzgar’ı geri kazanmak isterken karşısına Bora çıkar. Aşkı ve inancı arasında sıkışan Ada’yı, zorlu ve romantik bir yolculuk beklemektedir.

        BAHT OYUNU DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

        Baht oyunu dizisinin çekimleri İstanbul'da gerçekleşiyor.

        2

        İDRİS NEBİ TAŞKAN

        RÜZGAR AKCAN

        Arnavut... Çok yakışıklı, popüler, bütün kızlara kendilerini iyi hissettiren, mavi boncuk dağıtan bir adam. Grafik okumak için Türkiye’ye gelmiş. Çok yetenekli fakat her şeyden çabuk sıkılıyor. Üniversitede sürekli bölüm değiştirmiş. Üniversiteden atılıp sınır dışı edilmek üzereyken imdadına Ada yetişmiş. T.C. vatandaşı olmak için Ada ile evlenmiş. Bora’nın sahip olduğu sosyal içerik platformunda çalışıyor ve oldukça başarılı...

        3

        ASLI SÜMEN

        TUĞÇE DİKMAN

        Bora’nın çocukluk arkadaşı, aynı zamanda ortağı… Alımlı, iyi eğitimli, akıllı. İnsanlara hafif yukarıdan bakar. İstediklerini elde edebilmek için entrika yapabilecek bir karakter. Tuğçe, Bora’ya uzun zamandır aşık fakat Bora’nın ulaşılmazlığı ona açılmasını engelliyor.. Aslında şirkete ortak olması da, Bora’nın yakınında olabilmek için... Bütün amacı Bora’nın da kendisine aşık olmasını sağlamak ve onunla evlenmek.

        4

        BELMA DOĞRUSÖZ (FUNDA İLHAN)

        Bora’nın annesi, yedi göbek İstanbullu, aristokrat bir aileye mensup olan Belma, varlıklı olmanın getirdiği büyüklenme haline rağmen tatlı ve merhametli bir kadındır. Belma da Tuğçe gibi entrika çevirmeye yatkın bir karakterdir. En çok istediği şey oğlu Bora’nın mutlu bir yuva kurmasıdır. Fakat Bora’nın boyun eğmez, söz dinlemez karakteri nedeniyle bunu dile getirmekten bile çekinmektedir. Astrolojiye ve tarota çok meraklıdır. Bütün hayatını astrolojiye göre planlar.

        5

        ZAFER DOĞRUSÖZ (ALTAN ERKEKLİ)

        Bora’nın babası Zafer, çok başarılı bir iş adamıdır. Ülkenin en büyük lojistik şirketinin sahibidir. Bora’nın kendisinden sonra şirketin başına geçmesini çok istemektedir ama oğluna bir türlü söz geçiremez. Bu da baba-oğul arasında krizlere sebep olmaktadır. Bora’nın bağımsız hali onu Belma kadar rahatsız etmez. Oğlunun mutsuz bir evlilik yapmasındansa hiç evlenmemesini terchih etmektedir.

        6

        YASEMİN TÖZÜN (TUĞBA ÇOM MAKAR)

        Yasemin, Ada’nın teyzesi, hayat dolu, cilveli bir kadındır. Ailede her kadın birer mutsuz evlilik yaparken, Yasemin yaşadığı üç ilişkide de terk edilince hiç evlenememiştir. Ada’nın sırdaşı ve dert ortağıdır. Hem kendisinin hem de Ada’nın bir gün kara bahtlarını yenerek mutluluğu yakalayacaklarına inanmaktadır.

        7

        HANDE SUBAŞI

        NERGİS ŞAHİN

        Ada’nın ortanca teyzesi. Çocukluğu ailesinin kadınlarının mutsuz evlilikleri ve buna bağlı üzüntü ve kederleri üzerine kurulmuş. Daha ilk gençlik yıllarında kendi kendine bir söz vermiş Nergis; ailesindeki diğer kadınlara benzememek için aşık olmayacak ve kendisine aşık olanı sevmeye çalışacakmış. Öyle de yapmış… 20’li yaşlarının başında ona aşık olan, bir dediğini iki etmeyen Aslan’la evlenmiş.

        8

        ASLAN ŞAHİN (EMRAH BEN)

        Nergis’in eşi olan Aslan, babadan kalma bakkal dükkanını işletmektedir. Ufak tefek ama görüntüsüne tezat dominant bir adamdır. Öyle ki herkes ona “küçük enişte” der. Nergis’e aşkı öyle büyüktür ki onun ailesini kendi ailesi gibi görmektedir. Evin yanına erkek sinek bile yaklaştırmayan Aslan, evin otorite figürüdür ve Ada’yı korumak için her şeyi yapmaya hazırdır.

        9

        ALİ DOĞRUSÖZ (ANIL ÇELİK)

        Ali, Bora’nın baba tarafından kuzenidir. Liseyi Bora ile beraber okumuşlardır. Ali, babasının amcası gibi başarılı olamamasının kompleksini yaşamaktadır. Bora’yı içten içe kıskansa da sevgisi hep ağır basmaktadır. Komik ve eğlenceli bir karakterdir ancak kadınlara nasıl yaklaşması gerektiğini bilemez.

        10

        EVREN GÜN (OZAN DAĞGEZ)

        Renkli bir karakter olan Evren, Bora’nın şirketinin meşhur astroloğudur. Dedikodu yapmayı çok sever ama son derece akıllıdır. Kimseye fark ettirmeden sekreter Pırıl’a karşı duygular beslemektedir. Bora’yı elde etmesi için de Tuğçe’ye yardım etmektedir. Aynı zamanda Belma’nın da şirketteki bir numaralı müttefikidir.

        11

        ELİF ÇAMLI (AZRA AKSU)

        Elif, Bora’nın altı yaşındaki yeğenidir. Anne ve babasını bir trafik kazasında kaybetmiştir. Dayısı Bora’ya çok düşkündür, Elif de Bora’nın yumuşak karnıdır. Bora, sırf Elif istiyor diye ailesiyle birlikte yaşamaktadır.

        12

        SELİN DOĞU (İREM YÜKSEL)

        Selin, Ada’nın Bursa’dan lise arkadaşıdır. İkisi de üniversiteyi kazanıp İstanbul’a gelmişlerdir. Gastronomi eğitimi alan Selin, Ada’ya akıl hocalığı yapmaktadır.

        13

        PIRIL KALELİ (SUĞDEM GÖZALIR)

        Pırıl, 20’li yaşların ortasında Bora’nın şirketinin resepsiyonistidir. Şirkette olup biten her şeyi bilmesine rağmen yaşananlara karşı kayıtsız görünmektedir.

        14

        AYTAÇ ŞAŞMAZ

        BORA DOĞRUSÖZ

        Bora, iyi bir eğitim görmüş; İstanbullu varlıklı bir ailenin oğlu. Kendisine kimseyi çok fazla yaklaştırmayan, doğru bildiği yoldan şaşmayan, inandığı değerler uğruna fedakârlıktan kaçınmayan bir adam. Aristokrat bir anne ve hırslı bir babanın tek oğlu olarak yetiştirilirken, özellikle babası tarafından kalıplara sokulmaya zorlanmış. Fakat güçlü ve bağımsız karakteri, tüm bu kalıpları yıkıp ötesine geçmiş… Bizdeboyle.net’in genel yayın yönetmeni ve baş yazarı olan Bora, platformunda haftalık yazılar yayınlıyor. Bora, aşkın karşılıklı bir duygu olmadığına, gerçek aşk diye bize anlatılan şeyin ancak masallarda olabileceğine inanıyor.

        15

        CEMRE BAYSEL

        ADA TÖZÜN (AKCAN)

        Ada, Bursalı bir ailenin kızı. Babasını henüz birkaç aylıkken, annesini ise 12 yaşlarındayken kaybetmiş. İki teyzesi ve eniştesiyle büyümüş. Küçük bir kasabada ve büyük bir ailede büyümesinden dolayı sosyal bağları çok kuvvetli. Herkesle çok kolay iletişim kurar ve bundan zevk alır. Çok girişken ve eğlencelidir. Genelde heyecanlı ve hızlı hızlı konuşur. Gözlem yeteneği güçlüdür. Hikayelere olan ilgisi ve yazma arzusu bu gözlem yeteneğinden beslenir.

        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ