Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bakırköy'de otomobil köprü ayaklarına çarptı: 2 yaralı

        Kaza, gece saatlerinde Bakırköyilçesi, Yeşilköy Demiryolu Alt Geçidi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Florya istikametine seyir halinde olan Tünay U., idaresindeki otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil orta refüjü aştıktan sonra köprü ayaklarına çarptı, ardından karşı şeride girdi. İHA'nın haberine göre; kazada, sürücü Tünay U. hafif, araçta bulunan Dilara U. ise ağır yaralandı.

        Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta sıkışan yaralıları kurtararak, sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralı Dilara U., uzun uğraş sonucu sağlık ve itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden kurtarıldı. Yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından hastanede tedavi altına alındı.

        Aracın motorunun yerinden çıktığı ve ön kısmının büyük bir hasar gördüğü öğrenildi. Kaza nedeniyle her iki şeritte bir süre trafiğe kapatıldı. Kazaya karışan aracın çekici ile kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.Kaza ile ilgili inceleme sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ