Bandırma'da yolcu otobüsü devrildi: Ölü ve yaralılar var
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, Tekirdağ'dan Muğla istikametine giden bir yolcu otobüsü şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine devrilerek refüje çarptı. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken 30 kişi de yaralandı
Balıkesirin Bandırma ilçesinde devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi öldü, 30 kişi yaralandı.
Muğla'ya gitmek için Tekirdağ'dan yola çıkan Pamukkale firmasına ait K.U. idaresindeki yolcu otobüsü, Bandırma-Çanakkale kara yolunun Külefli Mahallesi mevkisinde, kontrolden çıkarak refüje çarptıktan sonra devrildi. Kazada, otobüsteki 3 kişi olay yerinde yaşamını yitirdi, 30 kişi yaralandı.
DHA'nın haberine göre, kazada Nezire Akova, Elif Kel ve Kemal Can Sert olay yerinde yaşamlarını yitirdi.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerince araçtan çıkartılan yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı.
Cenazeler, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.
Ulaşıma kapanan yol, otobüsün kaldırılmasının ardından açıldı.
Otobüs sürücüsü K.U. gözaltına alındı.
Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.